Przychody za I półrocze 2024 mniejsze niż za I kwartał 2024 a druga kolumna zamiast I półrocze 2023 to cały rok 2023. Nieźle weszło Adamowi w weekend. Jutro pewnie sprostowanie omyłki pisarskiej.
Serio tak ciężko ci zerknąć na raport za I kwartał i spojrzeć na ten za półrocze? Tzn. ja wiem że jesteś trollem spadkowym, dlatego te fakty są dla Ciebie niewygodne i wolisz sobie pisać apokaliptyczne newsy:)
Przychody za półrocze nie mogą wynosić 1.469 mln jeżeli w pierwszym kwartale mieli 3.400 mln.
Ktoś tam ewidentnie sobie poszalał z tymi cyframi, zobaczymy co naskrobią w sprostowaniu.
Proponuję Ci zapisać się na półroczny kurs z "Podstaw rachunkowości", a potem około roczny z "Rachunkowości finansowej i zarządczej" to może Ci się trochę w głowie rozjaśni :) A w pierwszej kolejności obcykaj na czym polega "zasada memoriałowa" w polskiej rachunkowości :)
A ja ci proponuję terapię u psychoanalityka. Największy troll na tym forum. Warujena papierze jak pies przy gnacie. Misiu nie używaj słów i pojęć których nie rozumiesz hehehe.