SKY z kad to rozgoryczenie? kto pasiada nie pisze w ten sposob przecierz mamy kolejny dzien ladnego wzrostu. nie boj sie wszystko bedzie dobrze jak chcesz moge ci odsprzedac po 9 zeta jak dla ciebie :)
Ty masz te kwitki? czego jęczysz!!? jak nie masz to kup i skończ jęczeć! walor rośnie, bo miał rosnąć bez względu czy sobie pogadamy czy nie, a Ty mi tutaj o wskaźnikach! dlaczego Cie nie było jak walor kosztował 2zeta, a ja tam byłem i skończ wstydu oszczędź!!!
Fajnie się Was czyta, aż boki zrywać, niczym dobra komedia. A na dodatek na koncie rośnie. Chyba zamiast chodzić do kina zacznę regularnie czytać komentarze niektórych "mądrych" inwestorów.
to działa na wyobraźnie! wskaźniki są ważne, ale jakby gruby chciał to ma w dupie to wiesz o tym dobrze! jesteś na kwicie od niedawna, a wiesz czym chociaż ta spółka się zajmuje? Drogi Skayu zarabiałem na swissmedach, elektrimach, capitalach i piastach po 200% w tydzień i nie pitol mi tutaj, ale z pewnymi prawami nie ma co dyskutować!
pozdrawiam i życzę 9zeta na skyline!
bez odbioru bo jadę na wakacje zasłużone
p.s. pilnować kursu Panowie i się nie podpalać!
bardzo ciekawa sytuacja wolumen 141000 transakcji 229 srednia 500 wyglada na to ze zbiera to kilku gosci (nie wystawiaja duzych zlecen lecz zbieraja to co sie uda tanio wziazc)