Jak sprzedasz ludowi akcje za 50 zeta, poczekasz jak najpierw pisflacja a potem tuskfacja zrobią swoje i odkupisz te same akcje po popisoflacji to będziesz spał na pieniądzach. Tylko zastanawiam się czy akcjonariuszom którzy kupili akcje w IPO o to chodziło? Jak sądzisz?
Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia co wam tym kursie nie pasuje? Chociaż wiem. Firma zarabia grube miliony,brak zadłużenia, perspektywy jako takie a kurs smieszny. Więc tylko kupować. I tu dochodzimy do sedna sprawy. 99.99 proc akcjonariuszy nie tylko huuuge ale też innych spółek nie ma kasy aby dokupywać po taniości a jednocześnie widzą ogromną stratę na pozycji. Ból jest ogromny bo nie ma jak skorzystać na okazji kiedy warto
Ja dokupiłem i mam czas. Prognozy na stopy w dół więcej pieniądza w obrocie, wzrost wartości dolara w 2025, kupujący Anton od dawna sporo drożej, wszystkie rekomendacje wysoko ponad obecna cenę, nie mówiąc już o wszystkich wskaźnikach. Takie promocję lubię najbardziej jak na huuuge nie zarobię to będę bardzo zdziwiony