W sierpniu śmieciowa spółka utraciła prawa do ECOD na rzecz na Feigin Electric sp. Z o.o. oddzial na Polskę którzy przejęli klientów Ecnology, teraz oni są jedyną firmą sprzedajacą technologię Ecod.
A śmieciowa spółka nie ma nic, czeka ją tylko upadłość.
a skąd wiesz co ją czeka? jesteś prezesem albo jego prawą ręką? Prowadzenie biznesu jest dla Ciebie zero jedynkowe? Świat czarno biały? Ogarnij się i nie naganiaj!
Nagrania bo chce taniej kupić proste ! Tak to działa ! Siła perswazji na słabych oddających nie kupujących ! Sprzedających na stracie z punktu widzenia zanizenia kursu !
dolar25 po ile chcesz kupić 060 czy 040 ???? sam wiesz jak tu kurs się zachowa gracz schodzi niżej na swoich akcjach bo mu nikt nie przeszkadza w arkuszu więc rob i co chce , codziennie niższe ceny to fakt , ale kto mądry to zbiera ;) ja dziś odpuściłem ale jutro parę k. można dobrać w ciemno ;)
Zobaczcie powiązania nowego wiceprezesa. Nie dajcie się wprowadzić w błąd trollom, tu niedługo będzie ostro w górę pod ECOD, Feigin Electric i Ecnology to jedno przedsięwzięcie.
Ja jakiś czas temu napisałem i po pewnym czasie powiadomili mnie że ich namierzają i wysłali pismo do spółki czy potwierdzają, że te wpisy ich szkalują. Nie ukryje ich VPN...
Najbardziej ich opinię szkaluje ich nieudolność a za niedługo się okarze czy nie był to przekręt. Pisz synku do nich czy nie są na nas których wydymali, obrażeni bo może zapóscili buca i siedzą.
Kto zbiera po 0,6 bedzie niebawem very happy. Droga do 1,5 otwarta,dopiero tam sie wiecej akcji przemieliło.W przedziale 0,7-1.2 malutko, latwe do przejscia.