Przeczytałem regulamin ASO. GPW powinna podjąć uchwałę o wznowieniu notowań po ostatnim opublikowanym zaległym raporcie. W piątek nie podjęto, może to będzie poniedziałek/wtorek -wtedy notowania najpóźniej w środę. Obstawiam, że jak do środy nie będzie notowań jest jakiś problem. a tak na marginesie- po ewakuacji poprzedniej ekipy ze spółki chyba nikt nie maił nadziei, że kiedykolwiek RDS wróci do notowań. Osobiście obstawiałem zniknięcie Spółki. NIe wiem jak Kosiorek-Sobolewski wyciągnął spółkę z tego stanu. NIe widziałem przypadku kiedy Sąd podejmując uchwałę o wykreśleniu bez procesu likwidacji tego nie zrobił. Od strony prawnej- poziom cudu, bo mistrzostwo to za mało powiedziane.
Jak zobaczyłem ze na Autoryzowanego wziął gościa co z niejednego bagna spółki wyciągał to wiedziałem ze będzie dobrze. Koleś już kilka trupów reanimował… wie jak to robić z dużym doświadczeniem. Duży szacun … ekipa przez Kosiorka dobrana naprawdę niezźle wiec musi się udać. Ja wchodzę jakbodpalą
Autoryzowany doradca był wybrany jak już spółka była wyciągnięta. To formalność przed powrotem do notowań. Patrz na koncówkę 2023 i początek 2024- tam główna praca.