• Czy cos ruszy ten papier? Autor: ~Sylwek [195.153.58.*]
    Czy jest cos w stanie ruszyc ten papier? kompletny marazm, kurs sie plaszczy, zanik obrotow, technicznie nawet niezle (cos na ksztalt odwroconej RGR), chyba cos sie zacznie wkrotce dziac....?
  • Re: Czy cos ruszy ten papier? Autor: ~ed [213.158.196.*]
    ja tez siedzie na tym nawet czasami zerknę dałem sobie czas może coś po walnym
  • Re: Czy cos ruszy ten papier? Autor: ~fan [84.38.81.*]
    w kryzysie śpią dziewczyny nago , bielizna nie potrzebna
  • Re: Czy cos ruszy ten papier? Autor: ~ed [213.158.199.*]
    no ale nie wszystkie są tak ładne żeby spały bez bielizny .....
  • a ja mam 900szt po 5,15zł i zapomniałem już o tej kasie, na straty Autor: ~to ja [87.205.158.*]
    ten papier jest powalający z nóg,
    w X 2008 kupiłem tylko kontrolnie pakiecik po sztucznym wybiciu na dużych obrotach,
    tej samej sesji spadło sporo,
    nie sprzedałem bo miałem zamiar dużo dokupować ale kurs spadał i spadał,
    wtedy jeszcze na fixie dop0upiłem i całe szczęście że ta guwniana spółka w moim portfelu to zaledwie 2%-3%.
    Kusiło mnie potem wielokrotnie aby dobrać bo spółka ma tradycje od 1948r. , ma sporą sieć dystrybucji na b.dużym rynku ale zawsze palec zadrżał by to zrobić.
    A teraz to bez emocji fajnie się na nią patrzy i sobie myślę że byłbym bankrutem gdybym poszedł wtedy na całość. A najlepsze jest to że pamiętam debiut tej spółki, obserwowałem to bo chciałem na DT ostro wskoczyć , dziś przerażenie mnie paraliżuje na myśl że tak niewiele brakowało abym to dziadostwo kupił po 40zł !!!!
    debiut był około 80zł po kilku godzinach niecałe 25zł !!!!!!!!!!
    dziś po 2 latach zaledwie 1,5 zł !!!!!

takich przekrętów to chyba nie było nawet na fonie i mewie, a nawet na biotonie.
    patrzę na tą spółkę z politowaniem i współczuciem dla tych co wpakowali się zaraz po debiucie, pewnie te osoby liczą na to że do ceny IPO kiedyś to ścierwo wzrośnie,
    ja natomiast liczę na to że kiedyś upadłość ogłoszą i wtedy faktycznie obkupię się.
    w sumie to mają z 1Q sporą stratę, nie wiem czy w opcje wchodzili ale nawet szkoda czasu by to sprawdzać, w estonii na giełdzie nigdy się to nie ruszy bo nasza GPW zdominowała ten region, tam giełda jest jak u nas początki , około 20 spółek na których nawet po kilka dni nie ma ani jednej transakcji.
    Kto ma wiecej tego ścierwa to najlepiej wypchnąć i czekać aż silvano zacznie przynosić zyski albo jak chińczyki się nimi zainteresują.

póki co na vistuli się szarżuje :)))))
  • Re: Czy cos ruszy ten papier? Autor: ~MAJTKI [79.162.26.*]
    KRYZYS W ESTONII TAKI, ZE TONA W TONI HEHEEH, NAWE MAJTKI TE SAME NOSZA PRZEZ TYDZIEŃ
  • Re: Czy cos ruszy ten papier? Autor: ~reanimator [85.202.101.*]
    2 kwartał przyniesie zyski tak ze kolego nie naganiaj na bankruta Vistule
[x]
SILVANO -1,54% 5,10 2025-11-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.