Tak tak tak wywala nas z NewConnect daj co masz uratuje ci kapitał place po 10 groszy dawaj zanim całkiem nas wywala z GPW czekam na jakiś namiar do ciebie i zabieram nawet jak masz bańkę papiera na kilka osób to wezmę daj znać gdzie podjechać gdzie zadzwonić jaki dom maklerski zabiorę żebyś nie miał potem problemu ze nie ma gdzie sprzedać.
Czy ktos tu powiedzial, ze sie nie otworzy? Pisze o nieosiagalnym kursie i wyliczeniach, ktore nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia. Nie dajcie sie ubrac. Po 2.5 Ci sprzedam.
Już się zaczyna fajnie fajnie :) zalatuje już sciamniaczami, tak to nie było nikogo a teraz szczury wyłażą z kanału hahaha i już wiedzą czy będzie 5 zł albo czy będzie 2 złote
Szczerze pytam. Czy ktoś może mi wytłumaczyć, co takiego ma nam dać ten PHR, na czym ma zarabiać, że wiążecie z nim nadzieje na dużą kapitalizację po powrocie do notowań i miliardowe kapitalizacje za kilka lat? Nie nabijajcie się. Kto pyta nie błądzi. Zbrojeniówka, bo rozumiem, że tym się ma zajmować ten holding, to kompletnie nie moja branża.
Nie wiem kto napisał o miliardowej kapitalizacji za kilka lat, zapytaj tego co to napisał dlaczego tak uważa, może Ci odpowie ja wiem ze nikt nie wie co tutaj będzie czy to 5 czy to 2 czy tam 100, wiem jedno czas pokaże, i wiem na pewno że będzie wyskakiwało pełno wrozbitow których tutaj nigdy nie było i będą wieszczyc różne teorie hehe
Dlaczego? Trzeba spojrzeć kto w PHR jest zaangażowany. A jest tam człowiek, który tworzył Polski Holding Zbrojeniowy i ma doświadczenie i szerokie kontakty. Czy tyle wystarczy?