Przyznaje się , że rano sprzedałem 30 % portfela ale jak nie spadło na 3,8 to po 15 godzinie odkupiłem wszystko trochę taniej . Wygląda to naprawdę bardzo dobrze , można kółka kręcić ale akcje trzeba mieć .
Pośpiech głównego akcjonariusza zastanawiający bardzo . Emisja zarejestrowana w KDPW pewnie wejdzie na Gpw za około 2 tygodnie , ale tam nie ma kto sprzedawać , tam sami swoi do e capital. Aż strach prognozować wysokość kursu w świetle tego co się dzieje .
Perspektywy są takie, że wszyscy nie doszli milionerzy pozbyli się akcji co widać to nawet po forum. Spółka totalnie odleszczona a akcje w grubych rękach a to oznacza tylko jedno , wielkie UP do góry. A teraz ponowne wejście do gry będzie już kosztować .
Ci co mają jeszcze po 1 lub 2 złote jak trzymali i trzymają do tej pory to gwarantuje ci że oni za mniej jak 10 zł. nie sprzedadzą. Ja sam kupowałem po 2,70 i te marne 4 złote mnie nie interesuje. Mam swoje wieści i wiem że tu nie długo kurs zerwie się z łańcucha.
Zgadza się, oj zgadza. Są tacy, którzy kręcą się tu od ponad roku, skupowali po groszowych cenach kiedy nikt kijem tych akcji nie chciał dotykać, dokupowali kiedy inni sypali myśląc że jest kolejna podbitka, a teraz trzymają duże pakiety w zębach i nie puszczą za parę złotych bo gra się dopiero zaczyna, a stawka wysoka i potencjał ogromny.
Wiem że to dziwnie brzmi ale to jest taki paradoks z Parkietem , co bardziej doświadczeni na rynku wiedzą doskonale. W artykule o Nano nie ma prawie nic - to dobrze , to znaczy że jest moc . Jak parkiet zacznie pisać o Nano by się interesować i cuda i wianki to trzeba będzie myśleć o sprzedaży . Tak z nimi jest zawsze .
Dobrze jest jeszcze śledzić rekomendacje Pani Jaśkiewicz z BOŚ wspomnianej w artykule , kiedyś zdaje się dała kupi 160 na Pure , potem już było tylko taniej .Jest świetna tylko trzeba robić odwrotnie . Nawet świeczkę zapalę w kościele by ta Pani nie zainteresowała się Nano . Nie zaszkodzi pewnie .
Dobrego towaru się nie reklamuje, a czas jaki pozostał ci co chcą dużo zarobić teraz dokupują. A co do rekomendacji tu nikt się nie odważy z ceną bo jest nie przewidywalna.