• Co ja mu zrobiłam... Autor: ~EwaRadziecka [146.70.120.*]
    Zainwestowałam na stronie trading.smartinveststudio.com moje i męża oszczędności a okazało się się ,że były to zwykłe kłamstwa.
    Nie wiem jak mu o tym teraz powiedzieć ,oszczędzaliśmy kilka lat na nowy dom a ja zniszczyłam naszą przyszłość Myślałam ,że dam radę ogarnąć tą giełdę z pomocą "analityka" ,który został do mnie przypisany na początku współpracy z tą platformą i faktycznie widziałam jak moje saldo się powiększa. Niestety po kilku tygodniach przy chęci wypłaty środków ,kontakt się urwał ,analityk zmienił dane a telefonu nie odbiera .Wiem ,że dałam ciała i nie wiem jak wyjść z tej sytuacji ,czy ktoś mógłby doradzić co zrobić?
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~Tytus754 [146.70.120.*]
    Tak to jest jak się baby biorą za wydawanie pieniędzy XD
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~Pauulina [185.76.11.*]
    Czy zgłaszałaś sprawę na policję?
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~Stach [89.64.16.*]
    w tym kraju nasi policjanci nic nie zrobią...oni maja ciezko ,żeby skradziony rower znaleść a co dopiero oszusta
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~Kapi02 [196.245.151.*]
    A zawiadomienie pewnie na kolanie będą pisać... tu lepiej się zglosic do jakis prawników w tym temacie bo opcji innej niewidze
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~Tomekperpan [149.102.244.*]
    Dołącze się do postu ,bo też mam problem z pewnym brokerem - znacie może tą firmę i stronę - Vie Finance A.E.P.E.Y. S.A. — fortissio.com???

• Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~rafal [149.102.244.*]
    a kto ich nie zna jak siedzi w inwestycjach ,przeciez to jeden z najwiekszych scamów
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~damian [149.102.244.*]
    jezeli mieliscie problem z powyzszymi brokerami to jestem w stanie z czystym sercem polecic kance.larie z gdanska pod nr 533-118-594 ,ktora pomogla mi rowniez z platforma personal space i odzyskałem wiekszosc pieniedzy
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~Kaja [37.19.205.*]
    Myslisz ze pomoga mi z innym brokerem…narazie nie chce mowic jakim wole z kims o tym porozmawiac
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~dzudzik [79.135.105.*]
    tak pomoga ,sam korzystałem i maja 6-letnie doswiadczenie z takimi przypadkami
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~tomek [79.135.105.*]
    czy ktos slyszal o platformie Bitmart International bitmart-international.net, user.bitmart-international.icu bo zacząłem tam inwest/owanie ale cos mi tu smierdzi i musze was dopytac. dzwonią do mnie z roznych numerów telefonu raz z anglii raz z litwy ale za kazdym razem ktos ma wschodni akcent czy to podpucha?
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~jaca [146.70.161.*]
    tez mialem nie wspominam zbyt dobrze...
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~karolsky [79.127.164.*]
    wt.client-desk. tech niestety dalem sie zwiesc na obiet,nice wysokich zarob/ kow, kontaktowali sie ze mna na WAP i dopiero po konta kcie z kan /leria obudzili sie z e musza mi zwrocic to co stra,, cilem 5/33/11/859/4 to numer do osoby ktora mi po mogla
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~Jarek [46.113.2.*]
    Przestan sie mazac
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~Paprykhe [91.90.123.*]
    a czy slyszeliscie o nich? znalazłem ich i chcialem was ostr/ec o tych stronach
    BITMATIC - MATICBIT.COM, IBSASSET - IBSASSET.ORG, KREDIT-LINE - KREDIT-LINE.COM
    XMTORO - XMTORO.COM XMTORO.COM ACCOUNT.XMTORO.COM
    2139 EXCHANGE - 2139.ONLINE 2139.FUN 2139.LTD
    DHJ REAL ESTATE COMPANY LTD. - ICO-ESTATECHAIN.COM
    VOURTEIGE - VOURTEIGE.CO, TMT TRADES - TMTTRADES.COM
    WALLSTREET EURO FUTURES LLC WSE - WALLSTREETEURO.IO TRADING.WALLSTREETEURO.IO
    FTSEBLEND - WEBTRADER.FTSEBLEND.COM CLIENT.FTSEBLEND.COM FTSEBLEND.COM
    TRADE FOLDER - TRADEFOLDER.COM, PANEL.WALLSTREETEURO.IO
    EURO MONEY FINANCE - EUROMONEYFINANCE.COM

• Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~Jacus [149.102.244.*]
    najlepsze jest to ze ludzie lapia sie na takie nazwy i mysla ze am zarobia hahah
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~Paulina [62.133.98.*]
    Jestem w podobnej sytuacji też zostałam przez nich oszukana i to na nie małe pieniądze założyła pani sprawę ?
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~LK [89.64.78.*]
    Jest już wątek na ten temat na FB: https://www.facebook.[com]/groups/kryptowaluty.uwaga.oszusci/posts/2084580615367755/
    Proszę się w nim dopisać. Szukamy osób, które zgłosiły sprawę na Policji w celu przekazania do specjalistycznej jednostki od cyberbezpieczeństwa.
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~Magdalena [78.32.149.*]
    Dnia 2024-12-02 o godz. 08:07 ~Paulina napisał(a):
    > Jestem w podobnej sytuacji też zostałam przez nich oszukana i to na nie małe pieniądze założyła pani sprawę ?
    Pani Paulino, my rowniez zostalismy oszukani przez smartinveststudio.com, probujemy znalezc jak najwiecej osob w podobnej sytuacji, czy zglosila Pani sprawe na policje? Dziekuje z gory
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~Magdalena [78.32.149.*]
    Dnia 2024-09-13 o godz. 15:52 ~EwaRadziecka napisał(a):
    > Zainwestowałam na stronie trading.smartinveststudio.com moje i męża oszczędności a okazało się się ,że były to zwykłe kłamstwa.
    > Nie wiem jak mu o tym teraz powiedzieć ,oszczędzaliśmy kilka lat na nowy dom a ja zniszczyłam naszą przyszłość Myślałam ,że dam radę ogarnąć tą giełdę z pomocą "analityka" ,który został do mnie przypisany na początku współpracy z tą platformą i faktycznie widziałam jak moje saldo się powiększa. Niestety po kilku tygodniach przy chęci wypłaty środków ,kontakt się urwał ,analityk zmienił dane a telefonu nie odbiera .Wiem ,że dałam ciała i nie wiem jak wyjść z tej sytuacji ,czy ktoś mógłby doradzić co zrobić?

Pani Ewo, moi rodzice rowniez zostali oszukani przez ta sama grupe, czy zglosila Pani sprawe na policje? Probujemy znalezc jak najwieksza liczbe osob, ktore zostaly oszukane w tym samym scamie, zeby moc zglosic to odpowiednim jednostkom, ktore zajmuja sie glownie przestepstwami grupowymi
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~Ewa [149.102.244.*]
    nie zglaszalam tego na policje ,dzialam teraz z kancelaria pod numerem 5/33/118/5/9/4 i słucham tego co mi proponują wierze ze odzyskam włożone pieniadze
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~LK [149.102.244.*]
    Serio? I ta "kancelaria" nie doradziła zgłoszenia sprawy na policję?
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~janek [149.22.89.*]
    a po co tam isc? skoro oni ledwo ci zło dzieja znajda a co dopiero kogos takiego
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~artur [79.127.186.*]
    ja tam nie narzekam ,sam z nimi dzialalem i sa godni polecenia ,odzyskalem z ich po moca 7 0% tego wkładu i jestem zadowolony ,wiecej sie niestety nie dało bo trwało by to wieki wiec ciesze sie z tego co mam
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~Oszukany [84.40.159.*]
    Witam jak długo pan odzyskiwał pieniadze, skąd jest ta kancelaria
  • Re: Co ja mu zrobiłam... Autor: ~Oszukany [84.40.159.*]
    Witam jestem w takiej samej sytuacji, czy Panie odzyskała pieniadz prosze o kontakt figiel2727@gmail.com
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.