Jak pisałem że cpar wywala to nie wierzyliście nie poto brał żeby teraz wywalać tylko ze brali po 65gr a wywalali po 1.30 to jest 100 % drożej i zaraz będzie dodruk akcji za który ty zapłacisz. Powinna być duża kara za to że informować po 2 miesiącach chyba trzeba wcześniej jakby była umowa sprzedaży to chyba też powinni poinformować dawno temu pisałem że to bagno nie wierzyliście to teraz macie
Kupują spółkę po 65gr parę chwil po tym wywalają prawie 10% swoicha akcji 100% drożej powiadomiaja o tym po 2 miesiącach i wcześniej mowia o prawach poboru za co wy zapłacicie gdy jeszcze nie wiadomo co spolka będzie robić to jakiś cyrk a gpw I knf jak zawsze nie działa ale jak trzeba zamknąć na parę lat notowania spółki patro invest to to już nastepny dzień zamyka polski cyrk dalej działa szkoda że za platformy bo myślałem że coś się poprawi.
Dnia 2024-09-13 o godz. 16:41 ~Mortimer napisał(a): > Tylko po co? Skoro mają 45% przegłosują sobie co im się podoba.
Zaskarżasz uchwałę do sądu, podstawą może być to że ostatnia emisja była po 3 zł i po tyle minimum powinni zrobić bo wartość niższa jest krzywdząca dla obecnych akcjonariuszy. Sprawa na 2-3 lata zamyka temat
Na razie nie wywali cpar reszty akcji bo za niski kurs coś obiecają spekula podniesie kurs I wywala resztę i po spółce tak to widzę nie inaczej tym bardziej że oni nie mają kasy jeśli sprzedają akcje zaraz po ich zakupie i piszą o dodruku nowych akcji?
Po takiej informacji powinna zaraz być-30% zdrowa korekta się przyda albo dalsze wywalanie akcji przez cpar mają notoryczny brak pieniędzy ja spokojnie carkam na 10gr.
Dnia 2024-09-14 o godz. 20:14 ~Mortimer napisał(a): > Trochę skórka za wyprawkę, bo w takim scenariuszu większościowy zwyczajnie pozbywa się akcji. Najpewniej wtedy 100% byłoby ulicy.
Niech zrobią emisję by ludzi z akcjami nie okradać, proste. Ktoś zawsze kupi pakiet wiwkszosciowy, nie strasz, capar ma minusa, rynek ich oleje jak tak oni rynek olewają
Nikt się nie przyznał ze kupował 10% firmy t .kupowały słupy walkarze nie mają pomysłu na firmę to wywalają papier toaletowy dziś piszę maila o 2 fixingu dla tego gniota za obroty 10zl.