• kolejna dobra informacja Autor: ~102 [83.8.196.*]
    Z przyjemnością informujemy, że Spółka zwyciężyła w konkursie „Ambasador Polskiej Gospodarki” organizowanym przez Business Centre Club pod patronatem Ministra Spraw Zagranicznych. Wyróżnienie przyznano w kategorii "Marka Europejska".

Konkurs „Ambasador Polskiej Gospodarki” jest ogólnopolskim niekomercyjnym przedsięwzięciem, którego zadaniem jest:
    - Wyróżnianie oraz promocja przedsiębiorców osiągających sukcesy na rynkach międzynarodowych
    - Promowanie wysokich standardów ekonomiczno-finansowych i dobrych praktyk biznesowych w kontaktach zagranicznych
    - Zacieśnianie współpracy przedsiębiorców z przedstawicielami polskich instytucji odpowiedzialnych za promowanie Polski, polskiej gospodarki, kultury i inicjatyw społecznych, polegającej m.in. na rozwoju wzajemnych kontaktów i wymianie informacji.

Podstawowym celem konkursu jest wzmocnienie wizerunku przedsiębiorców-członków BCC i ich promocja poprzez nagradzanie najlepszych przykładów dobrych praktyk biznesowych w kontaktach zagranicznych.

• Re: kolejna dobra informacja Autor: ~asdasd [87.99.14.*]
    no no, nie rozpędzać mi się z wzrostami bo wyszedłem chwilowo. A to moja perła i lokata dla synka.
  • Re: kolejna dobra informacja Autor: ~taki tam ten teges [89.74.211.*]
    jest OK ale ja pamietam jak pisali o Biotku i jego GodWill i td oby to nie był poczatek konca
  • Re: kolejna dobra informacja Autor: ~102 [83.27.83.*]
    to nie ta klasa, Biotek to spółka podwórkowa drużyna kopaczy a HTL to ekstraklasa oczywiście nie z Polskich boisk piłkarskich tylko tych naj, najlepszych
  • Re: kolejna dobra informacja Autor: ~młody [91.46.46.*]
    j.w.
  • Re: kolejna dobra informacja Autor: ~Hannibal [83.28.127.*]
    Patrząc prze pryzmat cykli niedługo powinien być nowy szczyt w okolicach 15,00 zł.
  • Re: kolejna dobra informacja Autor: ~htl [89.230.208.*]
    super spółka , teraz kumulacja i znów 1lub 2 schodki wyżej.
  • Re: kolejna dobra informacja Autor: ~młody [91.46.48.*]
    wczoraj karty popyt odsłonił obserwowałem wczoraj jak ktoś na fixie zaniżył cenę o 2% I sprzedawał ponad 30k papiera sam zastanawiałem się o co chodzi lecz nie o tym w sumie chciałem pisać... okazało się że na papiery htl jest niesamowicie duży popyt i migiem rozebrano tego pana od 30k .... mało tego chciano jeszcze dużo więcej niestety ów sprzedawca nie miał nic już do zaoferowania:)))))) .... ktoś miał potrzebę sprzedać zdziwiło natomiast duże zainteresowanie zakupem i to pojawiające się w mgnieniu oka.......
  • Re: kolejna dobra informacja Autor: ~Stary wyjadacz [83.15.102.*]
    Na giełdach szykuje się zwała, wiec wchodzenie teraz w jakąkolwiek spółkę to ryzyko , no chyba że na krótko ale i tu można umoczyć jak się trafi na ten zły dzień. Jak przyspieszy lawina w dół, to wtedy to będzie okazja do kupna.
  • Re: kolejna dobra informacja Autor: ~htl [89.230.208.*]
    na HTL zwała to ty jesteś cienias a nie stary wyjadacz i takich jak ty jest tu bez liku i o czym tu rozmawiać.
  • Re: kolejna dobra informacja Autor: ~młody [91.46.48.*]
    stary wyjadacz wżarł już co miał z rynku.. a że jest stary i ślepy ;))))) to musi uważać żeby młode wilki mu tyłka nie pogryzły więc zachowawczo trzyma się z daleka pisząc pierdy na emeryturze;))))))
[x]
HTLSTREFA 0,15% 13,62 2010-02-18 16:20:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.