Z przyjemnością informujemy, że Spółka zwyciężyła w konkursie „Ambasador Polskiej Gospodarki” organizowanym przez Business Centre Club pod patronatem Ministra Spraw Zagranicznych. Wyróżnienie przyznano w kategorii "Marka Europejska".
Konkurs „Ambasador Polskiej Gospodarki” jest ogólnopolskim niekomercyjnym przedsięwzięciem, którego zadaniem jest:
- Wyróżnianie oraz promocja przedsiębiorców osiągających sukcesy na rynkach międzynarodowych
- Promowanie wysokich standardów ekonomiczno-finansowych i dobrych praktyk biznesowych w kontaktach zagranicznych
- Zacieśnianie współpracy przedsiębiorców z przedstawicielami polskich instytucji odpowiedzialnych za promowanie Polski, polskiej gospodarki, kultury i inicjatyw społecznych, polegającej m.in. na rozwoju wzajemnych kontaktów i wymianie informacji.
Podstawowym celem konkursu jest wzmocnienie wizerunku przedsiębiorców-członków BCC i ich promocja poprzez nagradzanie najlepszych przykładów dobrych praktyk biznesowych w kontaktach zagranicznych.
to nie ta klasa, Biotek to spółka podwórkowa drużyna kopaczy a HTL to ekstraklasa oczywiście nie z Polskich boisk piłkarskich tylko tych naj, najlepszych
wczoraj karty popyt odsłonił obserwowałem wczoraj jak ktoś na fixie zaniżył cenę o 2% I sprzedawał ponad 30k papiera sam zastanawiałem się o co chodzi lecz nie o tym w sumie chciałem pisać... okazało się że na papiery htl jest niesamowicie duży popyt i migiem rozebrano tego pana od 30k .... mało tego chciano jeszcze dużo więcej niestety ów sprzedawca nie miał nic już do zaoferowania:)))))) .... ktoś miał potrzebę sprzedać zdziwiło natomiast duże zainteresowanie zakupem i to pojawiające się w mgnieniu oka.......
Na giełdach szykuje się zwała, wiec wchodzenie teraz w jakąkolwiek spółkę to ryzyko , no chyba że na krótko ale i tu można umoczyć jak się trafi na ten zły dzień. Jak przyspieszy lawina w dół, to wtedy to będzie okazja do kupna.
stary wyjadacz wżarł już co miał z rynku.. a że jest stary i ślepy ;))))) to musi uważać żeby młode wilki mu tyłka nie pogryzły więc zachowawczo trzyma się z daleka pisząc pierdy na emeryturze;))))))