• Analiza Scanway [pozytywna] Autor: ~Średniowieczny [89.64.94.*]
    Growth Investment z szeroką analizą spółki, bardzo fajne wnioski płyną z podsumowania:

"Scanway to spółka profesjonalistów, która rozwijają swoje rzadkie kompetencje, na rynku o wysokiej barierze wejścia i obecnie generuje przychody. Co konkretnie nam się podoba w tym podmiocie – tutaj możemy powtórzyć z poprzednich tekstów – fundamenty, unikalność, kompetencje. Ostatnie miesiące i rozwój wydarzeń tylko nas utwierdził w tej opinii. Na koniec – nasze doświadczenie podpowiada, że niezauważenie przez szeroki rynek tej spółki o stosunkowo niewielkiej kapitalizacji, jeśli będzie dalej generować coraz wyższe przychody jak dotychczas, nie będzie trwało wiecznie."

https://growthinvestment.pl/dobrze-rozwijany-biznes-o-wysokiej-barierze-wejscia-oraz-rosnacych-przychodach-czyli-pozadane-polaczenie-w-spolce-innowacyjnej/ 
  • Re: Analiza Scanway [pozytywna] Autor: ~req [77.222.241.*]
    bardzo trafny artykuł ;)
  • Re: Analiza Scanway [pozytywna] Autor: ~Bdhr [83.29.54.*]
    Wygalda to wybornie dla mnie, długa pozycja i czekam. Jak wejda te kontrakty dla wojska, to już nie będzie taniego zbierania.
  • Re: Analiza Scanway [pozytywna] << Autor: ~ja [178.37.191.*]
    Dnia 2024-09-12 o godz. 20:20 ~Bdhr napisał(a):
    > Wygalda to wybornie dla mnie, długa pozycja i czekam. Jak wejda te kontrakty dla wojska, to już nie będzie taniego zbierania.

Dokładnie i nikt już nie będzie słuchał trolli piszących o powodziach, braku dofinansowania lub kończących się lockupach..
    Kurs im odjedzie, gdy tylko zostaną podane kolejne ciekawe wiadomości na ESPI. Niestety tak działa nasza giełda. Ludzie rzucają się na spółki, które podają dużo informacji pobudzających wyobraźnie. Nawet wykazywanie przez Scanway dobrego zysku netto nie daje ludziom do myślenia, chociaż robią to w przeciwieństwie do Creotechu:

https://www.bankier.pl/wiadomosc/SCANWAY-Raport-okresowy-za-II-kwartal-2024-r-8795754.html
[x]
SCANWAY 2,05% 174,00 2025-10-27 09:09:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.