• Cisza Autor: ~Denat [37.47.245.*]
    Ale jaja 30 premiera gry ,gra wygląda super rynek USA zbytu a tu to tak IE cisza ciekawe co
  • Re: Cisza Autor: ~PS5 [89.64.114.*]
    Cisza bo ostatnia gra się nie przyjęła.
  • Re: Cisza Autor: ~KK [31.0.90.*]
    Nie przyjęła się ale ICG i tak kasę dostaje za zrobienie gry od wydawcy, teraz też powinni wreszcie zaksięgować kilkanaście milionów za tę grę, które dotychczas były księgowane w rozliczeniach międzyokresowych i nie wliczały się do przychodów w ostatnich 2 latach. Mam nadzieję że to cisza przed dobrą burzą i cena wzrośnie przyjemniej do tyłu ile przy HW II.
  • Re: Cisza Autor: ~PS5 [46.134.110.*]
    Mam nadzieję, że bedzie dobrze. Jednak pragne zauważyć, że nie po to prowadzi się firmę, żeby wystarczyło na prąd, czynsz i płace.
    Liczyłbym na rozwój.
    HW2 jest jakaś dziwna. Aktualna gra może zaskoczyć na +.
    Firma jest po to, żeby rozwijac się i dawać zarabiać (coraz więcej) właścicielom. Aktualnie jako akcjonariusz (właściciel) mam tylko stratę. Mam niewiele akcji, więc mam z czego żyć.
    Jednak, jeżeli firma wyłącznie daje górze na bieżace wydatki, to słabo.
    Jezeli ktoś nastaeia się na podbitkę i zjazd w związku z wydaniem aktualnej gry, to niech wchodzi - bo podbitka będzie.
    Jednak brakuje iskry, żeby firma weszła na wyższy poziom, niż przetrwanie.
    Myślę też, że pod ta gre już ktoś zarobił z 10-20%. Nie chce mie się sprawdzać, skad ruszyło (byko + 10, - 5, +5% i tak kilka razy).
  • Re: Cisza Autor: ~KK [37.248.218.*]
    Nie no oczywiście, ja też na razie mam stratę i też chciałbym żeby spółka umacniała swoją pozycję na rynku i żeby w perspektywie kilku lat porządnie zarobić ale w branży gier to w większości takie podbicia przed wydaniem gry i następnie spadek. Dobrze by było żeby po wydaniu Rogue Waters cena za akcję poszła do góry i się już w miarę utrzymała.
  • Re: Cisza Autor: ~Qwer [89.171.87.*]
    Jak nie? Hard West2 nie zrobil niebotycznego wyniku, ale opinie 78.5% to bardzo przyzwoita ocena i przyjecie gry
  • Re: Cisza Autor: ~hehehe [193.25.7.*]
    bo dla niektórych to od razu musi być GOTY, 10/10 i rekomendacja IGN
  • Re: Cisza Autor: ~Sss [37.47.208.*]
    Moja opinia osobista jest tak że dopiero jak przebije 3 zł to odwróci się trend spadkowy a spólka będzie mieć wiarygodność na rynku i pozycję
  • Re: Cisza Autor: ~konrad [130.255.153.*]
    jakie 3 zł
    ta spółka to g ó w n o
    zbierałem sobie pod poprzednią gierkę, zamiast iść na ok 2 zł to z 1 zl spadło na 25groni po podbitce do 1,18 ?

szambo i tule, człowiek powieszony na haku
  • Re: Cisza Autor: ~Sss [79.186.145.*]
    Ja na chaku nie wiesz za to ty ,ja obserwuje kiedy wejść i tyle a logiką jest jak patrzysz na wykres a żeby był stały wzrost musi pierw przebić 1 potem 2 i najtrudniejszy 3 Zeta by był trwały wzrost i mocny papier jak nie umiesz patrzeć to nie zabieraj się za grę na giełdzie niestety 1 zł to min by mogło dalej rosnąć 3 zł da dopiero stabilność spółce
  • Re: Cisza Autor: ~konrad [130.255.153.*]
    w słownik oraz parę książek zainwestuj najpierw bo piszesz "kali jeść " i nie mam zielonego pojęcia co napisałeś

3 zł tutaj to może za 50 lat widząc co się dzieje teraz

• Re: Cisza Autor: ~Qwer [95.160.100.*]
    3pln to bardzo wysoko dla tej spolki, ale wybicie ponad 1.4 jest jak najbardziej mozliwe. Wszystko zalezy od tego, jak gra sie przyjmie. HW2, choc byl specyficzny, zostal przyjety „dobrze+ / b.dobrze-”. Gra o piratach ma szanse wyjsc wyzej. Starsi gracze od razu wspomna legendarna juz gre „Pirates!”, nowi maja skojarzenia z „Piratami z Kraibow”.
    Bardzo nosny gatunek, ma szanse. Zobaczymy, czy spolka bedzie w stanie na tym wejsc z przytupem.
    Czekamy
  • Re: Niski free float może być rajd. Autor: ~AntyTrol [89.64.71.*]
    Ice Code Games ma 22,41% akcji w wolnym obrocie (free float). Całkowita liczba akcji wynosi 127 078 027 ostatnie chwile.
  • Re: Niski free float może być rajd. Autor: ~konrad [194.150.102.*]
    przed czym ostatnie chwile?

przed zwałą na 25 groni??
  • Re: Niski free float może być rajd. Autor: ~Iceicebaby [37.47.114.*]
    Trafne stwierdzenie
[x]
ICECODE -9,38% 0,58 2025-09-22 14:52:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.