To dzisiaj górne czy dolne bo coś kurs ruszyć nie chce i nawet TKO nie wyświetlają. Ależ napięcie. Wymiana akcjonariatu już była na forum ani grzmociciela ani hrumpka tylko sami nowi albo żadni.
Codziennie po minus 15 procent o czymś świadczy. Podbitki po parę akcji się nie liczą. Dzisiejsze otwarcie i już prawie minus 10. W końcu bedzie tak ze to zawiesza to wyjaśnienia i tyle.
Dotacja jest rozliczona i nie ma mowy o zwrocie
Zarzuty dotyczą prezesa a nie spółki zobacz z iloma podmiotami prezes jest powiązany
Był komunikat że zarzuty nie dotycza spółki czego jeszcze nie rozumiesz?
Tego co się dzieje z kursem i tego że codziennie jest minus 15 procent. Dla Ciebie to jest normalne ? Co odpowiesz pewnie ze jest okazja do kupna ale tego za bardzo nikt kupować nie chce. Jaki był cel tych pożyczek akcji ? Akcje zazwyczaj pożycza się w jednym celu żeby drogo sprzedać i tanio odkupić i zarobić. Nie widzę innego powodu. I co to wszystko wydaje ci się normalne ?
Nie rozumiem do końca tego mechanizmu pożyczki w tym przypadku bo w celu sprzedaży i odkupienia taniej nie ma to sensu
Dla mnie patrząc na wykres i nadchodzące premiery widzie już przełamanie trendu spadkowego i mocne wybicie nie wiem kiedy za tydzień za miesiąc za trzy nieważne
Jak by było naprawdę źle to zarząd by zaczął sypać a tak nie jest
Dzieciaki to patrzą co chwilę na notowania i sie wyzywają na forum z podobnymi sobie kto ma rację. Ja mam ustawione zlecenia sprzedaży na określonym poziomie i jak się zrealizuje to się dowiem.
No czekam czekam ale ten marazm mnie męczy. Nie mogę patrzeć na tą moją porażkę a na drugą podbitkę się nie zapowiada bo spółka jedyne co robi to pożycza akcje a to nie wróży nic dobrego. Podejrzewam też że w powietrzu wisi też komunikat o zwrocie dofinansowania także może moment gruchnąć poniżej zeta.