Ciekawe skąd wiesz, że to branżowy? Chyba dwóch branżowych. Były 2 transakcje: 30k i 20k. Mało się nie pozabijali o akcje. Dwóch branżowych wzięło razem 50k. Giganci światowej klasy.
Sam pisałem że dwóch było gdy już raz prostowałem dezinformację, która tu krążyła. Ale tak na prawdę nie wiemy czy było ich dwóch czy jeden. Równie dobrze mógł być jeden, który brał w dwóch transzach. Ale to żadnego znaczenia nie ma.
50k to daje 1 milion i 250 tysięcy zł. Wystarczy tyle na dalszy rozwój. Poza tym przed chwilą ci się nie podobało że Vee Ventures sprzedało 50k akcji. A teraz ci się nie podoba że tak mało sprzedało. Bardzo chcesz pisać źle o vee, coś bardzo na tym ci zależy.
Jaki rozwój? Ani złotówka nie wpłynie do Vee, tylko do kasy prezesa i jego ziomka byłego vce prezesa. 1,25 mln od branżowego, mega kasa. Bardziej szanujący się spekulant obraca większymi kwotami.
Czyli tak jak mówiłem, sinusoidalnie do góry. Niżej od rekordowego lipca, ale wyżej o czerwca. A zaangażowani w spółkę zwiększają znacznie pakiety. Brawo
Branża przyszłości
Nie wiem. Vee ma mniej o 100k akcji. Coś dużo się tu dzieje. Może pójdą jakieś kolejne espi na dniach. Może teraz oczy tych co kupowali zwrócą się na rynek.
Nie masz się co martwić. Mogę Ci tylko powiedzieć, że ten z zarządu co kupował w lipcu lubi zarobić, najlepiej dość szybko. Więc nie kupowałby aby stracić, a brał po 20 poza rynkiem i z rynku po okolo 21,7, a wcześniej nawet dużo drożej. My może nie wiemy co się tam dokładnie w Vee dzieje, ale on już wie. Ja jestem spokojny.
Jeśli liczba obsłużonych spraw i MPC utrzyma się we Wrześniu na podobnym poziomie to zanotujemy 20% wzrost względem IIQ. To całkiem nieźle chociaż liczyłem, że sierpień będzie znów chociaż na lekkim plusie.