Otwieram Wam wątek. Tu sobie śmiećcie i wrzucajcie pomysły żeby postraszyć akcjonariat niechętny do wyrzucania akcji. I nie zaśmiecajcie innych wątków.
Pomysł na pewny sukces.
1. Kupić od Prezesa ponad 400K papira po 8 PLN.
2. Zrobić ruch papira do góry na rekordowym wolumenie o 50% ceny pod temat dotacji.
3. Opchnąć jak największą ilość akcji na ruchu wzrostowym.
4. Wynająć piewców przodkowych na forum, piszących piękne poematy.
5. Opylać papier od 13 do 8 PLN.
6. Zarobić bańke z ogonkiem.
7. Tadam.
3.
Powiedział Wojtuś który przy 8,40 darl się żeby uciekać z papiera bo widział dystrybucję, przy 11 zniknął i wrócił przy 10zl! xD Jak zawsze jesteś dla mnie świetnym antywskaznikiem! Zobaczymy czy i tym razem, po Twoim powrocie na bankierka, kurs w niedługim czasie ruszy znowu do góry... A Ty znowu znikniesz na jakiś czas!
Jest tu mocna ekipa onanistów która ma dobrze policzone akcje, regularnie modli się do wyimaginowanej wartości łapiąc w swoje sidła -sekty kolejne ofiary ….łubudubu niech żyje prezes naszego klubu …
Lepiej napisz nam góru co by tu jeszcze za bajki napisać by znaleźć kolejnych do odbioru kwita? Bo coś już słabo przynęta się łapie…znowu będziecie musieli wywalać za grosze poniżej 10…
Nic nie trzeba robic, akcje przecież same spadły o 65% od czasu ostatniej emisji. Zobaczymy czy teraz 10 zł się utrzyma. Ja nie podchodzę na poważanie że ktoś na forum bankier spamuje, żeby akcje spadły żeby je dobrać. Litości...
A ja nie wierzę w to że ktoś ma tyle wolnego czasu i tak się nudzi że okupuje 24h/dobę Spółkę bez perspektyw, która go nie interesuje. A jednak tak się zdarza! xD
Ja też nie wierzę by ktoś tak warował i naganiał 24h na dobę jakby nie miał w tym interesu! Albo to Ty/ twoja ekipa tak wywala kwity i szukasz naiwnych albo jesteś pracownikiem spółki i Ci za to płacą… jak to z Tobą jest?
Może nie lubię takich tyfusow jak Ty, którzy przychodzą na kolacje na "krzywy ryj"
A może uwielbiam obnażać głupotę takich oslów jak Ty. Ta akcja z tym Adagio i CoolCryo, gdzie mylicie rodzaje zastosowań, próbując ludzi zastraszyc, bardzo poprawiła mi humor! xD
Ponadto Twoja logika na tym forum mnie urzeka - "wiem że akcje będą po kilkanaście gr, że nic z tego nie będzie, a siedzę tu bo mam akcje i nie oddam"! xD