Regularne demonstracje to skuteczna konieczność. kropla drąży skałę. Regularne demonstracje nawet niewielkich rozmiarów spowodują u złodzieja szybsze bicie serca. To siła ich nieuchronności. Poza szczytem urlopowym warto co miesiąc, półtora przypomnieć o złodzieju. Kiedyś to trafi na zainteresowanego.....który podejmie rękawicę.
A czego Wam brakuje żeby podnieść rękawice? Do ciebie nie mam żadnych uwag ale zasadniczo wygląda tak że tutaj każdy szuka kogoś kto za niego rozwiąże jego problem i to jest problem. Może właśnie chodzi o to żebyście się nauczyli rozwiązywać swoje problemy samemu i to lekcja jest właśnie o tym
Dokładnie hwds, więc się zastosuj do tego co sam tutaj napisałeś. Rozwiąż swoje problemy sam i nie mów nam co mamy robić.
Nikt cię nie prosił abyś nam rozwiązywał nasze problemy i udzielał nam złotych rad, którymi zalałeś w ostatnim czasie całe to forum.
Pozatrudniaj sobie biegłych i rzeczoznawców i rozwiąż sobie sam tutaj swoje problemy.
PAE nie rozwiąże za ciebie twoich problemów i nie licz że na plecach PAE gdzieś zajedziesz, bo nie jesteś członkiem i nie płacisz składek
No niestety, hwds jest jak ta kempka wodorostów która przykleiła się do dużego okrętu (PAE) i której zaczęło się wydawać że jest kapitanem tego okrętu i bezczelnie woła: "płyniemy!"
Dyskutujesz z całkowicie przekręcona wypowiedzią rozmówcy (przecież nikt nie twierdził absurdalnie że coś zachachmeciles) , bo z tym co rzeczywiście ci napisali, nie chcesz i nie potrafisz dyskutować.
No i jesteś w błędzie kolego bo ja z nikim na tym forum nie dyskutuje.
Jedyne dyskusje prowadzę poza forum z osobami które znam.
Jedyne co robię tutaj to wskazuje różne osobom ich błędy.
Wybitnemu biznesmenowi wskazuje jego podstawowy błąd polegający na krzywdzeniu bardzo dużej ilości ludzi. Jest to wielki grzech.
A pokrzywdzonym wskazuje na to że niemrawo zabierają się do ochrony swoich interesów i pieniędzy.
Natomiast kilka razy już pisałem że mnie opinie na mój temat Tutaj w ogóle nie interesują. Możesz sobie pisać co chcesz.
Można mnie spotkać na walnych zgromadzeniach i powiedzieć mi prosto w twarz, skrytykować lub też podyskutować. Przy czym do tej pory prosto w twarz ludzie mnie chwalili.
Jeżeli się podniecasz, I masz nadzieję że mnie tum to jest tylko twoja wewnętrzna sprawa bo na pewno nie moja. :) Według mnie jesteś śmieszny bo ci ludzie którzy mnie znają i wiedzą co robię doskonale wiedzą, że Dbam o moje interesy A działania służą większej sprawie.
Zasadniczy problem jest taki że hwds nie należy do pae, nie płaci składek, ale liczy na to że jako pasażer na gapę dzięki pae coś zyska. Mało tego, jeszcze ma tupet aby narzucać swoje pomysły i stroić jakieś fochy że pae nie wciela jego wspaniałych pomysłów w życie.