• dobra spolka na hold Autor: ~Maciek123 [85.221.138.*]
    dobre perspektywy, dobre zyski, za rok wychodzi film, stawki na yt beda stale sie zwiekszaly. w nastepnym roku 5 zl pyknie
  • Re: dobra spolka na hold Autor: ~ŁujekWuki [51.16.29.*]
    Tu jest, jak jest. Kurs według mnie, już powinien hulać na wyższych poziomach, bo perspektywy sa, zyski już są i to dobre. Można też chwalić i pokazywać, jako wzór komunikację spółki z akcjonariatem. Tylko widocznie, komuś grubemu nie zależy na wzrostach, bo jak widać od długiego czasu, kurs jest skutecznie trzymany w ryzach.
    Dlaczego i po co? Tego zapewne nie wie nikt, przynajmniej nikt z akcjonariuszy spoza kręgów zbliżonych do lepiej poinformowanych...
  • Re: dobra spolka na hold Autor: ~Kacper [188.213.242.*]
    Może ta sytuacja z powodu lockup głównych akcjonariuszy?
    I może ktoś na górze postanowil, że skoro "my" (w domyśle góra) nie możemy handlować akcjami to drobnym też nie pozwolimy?
    A swoją drogą z dobrych informacji dotyczących najbardziej chodliwych sezonowych produktów, lody miały bardzo dobry i długi sezon, który właściwe jeszcze trwa, a napoje już całymi TIRami do Dino dowożą. Wcale mnie nie dziwi, że Biernacki z Dino też swego czasu został posiadaczem akcji Ekipy.
  • Re: dobra spolka na hold Autor: ~Dziadex [3.73.101.*]
    Maciek123 nie uważasz, że trzymać zamrożoną kasę w mało płynnych akcjach, żeby zarobić za rok raptem i może przy dobrych wiatrach 15% to przerost formy nad treścią. Ktoś mający poważne pieniądze, spojrzy sobie na wykres i da sobie spokój. A tu jak nie będzie hejpu, to ze wzrostów nici. Inni finfluencerzy zazdroszczą Frizowi i nie dadzą tak łatwo zarobić na tej spółce ulicy. Na przykład taki Wardega zaraz kupę brudów z czasów choćby dzieciństwa Wersow wyciągnie, a jak trzeba to i wyolbrzymi do rozmiarów afery jakieś g... infa, żeby choć nikt lepiej od niego nie miał.
  • Re: dobra spolka na hold Autor: ~Ww [178.36.22.*]
    Popatrz na wskaźnik siły relatywnej choćby do indexu WIG. Znaczenie, pistrzeganie firmy sie zmienia. Potrzeba plynności, wiele spółek ma z tym problem. Fakt trochę się zgodzę z tym, że ew nawis akcji za prawie 0 nawet za 10 lat straszy tu klientów. Ale nie taki diabeł straszny, ostatnio weszły akcje pracownicze JRH z tego co pamiętam, skończyło się na strachu -15% i zaraz +15% i tyle, ale płynności tam to jakoś nie naprawiło, jest gorzej niż na akcjach tej spółki, a tam jest rynek podstawowy. Wg mnie trzeba robić swoje, akumulować, a reszta niech się bawi na wyższych poziomach i dobiera powyżej 4, a kto bogatemu zabroni
  • Re: dobra spolka na hold Autor: ~Nysa [46.204.4.*]
    Trzymać, i tyle kto zainwestował 100% kapitału pewnie w długim terminie fortuny nie zrobi bo nie wytrzyma. Ale spółka urośnie i ten kto cały czas skupuje teakcje z rynku pchnie rakietę do góry.
    Ja mam parę naście tys akcji i jakoś śpię spokojnie bo mało jest tak perspektywicznych spółek a tempo rozwoju z każdym rokiem tylko przyspiesza
  • Re: dobra spolka na hold Autor: ~Cebulak [15.220.169.*]
    Paręnaście tys akcji a się bujasz po forum jak rezus... znaczy krezus jakiś.

Nysa bierz z prawej, pokaż jak trzeba żyć...
  • Re: dobra spolka na hold Autor: ~Maciek123 [85.221.138.*]
    ale spolka sie rozwija caly czas mocno, wyniki finansowe na tle newconnectu, dla mnie wieksza plynnosc z czasem bedzie naturalna. Mnie cieszy duza transparentnosc spolki
  • Re: dobra spolka na hold Autor: ~Ja [170.61.236.*]
    W koncu jakis powiew rozsadku na tym forum zamiast szukania najbardziej absurdalnych powodow ze nie rosnie. Na prostym Wig-u mozna bylo zarobic 15% a tu ludzie kisza kase zamiast pogodzic sie ze strata i odrabiac.
  • Re: dobra spolka na hold Autor: ~Lupa [5.173.151.*]
    No, skoro tak, to co ty robisz na wątku tej spółki? Tak sobie przechodziłeś i wpadłeś żeby podzielić się swoją mądrością?
  • Re: dobra spolka na hold Autor: ~kasa [5.184.241.*]
    po to że jak spółka napsula nam krwi to niech szura po dnie ...2 zł to minimalny wymiar kary. Nysa mam nadzieję że Twoja mordę nakarmiłem jeszcze dziś po 3.95
  • Re: dobra spolka na hold Autor: ~Grand [34.242.120.*]
    Taaa, jedyne co sobie dziś zrobiłeś, to poujadaleś na forum.
    Widać twój tok rozumowania, mógłbyś sprzedawać dużo wyżej, a sprzedajesz za darmo?
    Wszystko dobrze z głową? Całe twoje, co sobie na forum popiszesz, bo tak byś nie miał celu w życiu, a tak na forum 24 godziny na dobę łącznie z weekendami i świętami.
[x]
EKIPA 2,00% 2,04 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.