Witajcie, chciałem Się z wami pożegnać, nie podoba mi się już to forum, Oczywiście Genomtec nadal mam, sprzedałem tylko 90 %, w spółkę nadal wierzę, ale z forum znikam. Nie podoba mi się że ludzie robią tyle błędów interpunkcyjnych.
~Alicja odpowiada ~David072024-02-13 06:56IP 46.204.109.*
@czym helpi zainteresowana? Jedynym czym jestem zainteresowana to sprzedaż połowy po 16zl i reszta za darmo niech leży i czeka na cud 40zl. Na tej spółce wyczuwam duże ryzyko, za dużo mam tych akcji
No był taki zamiar ale widzisz jak jest. Trzeba chronić kapitał i troszkę zostawić na ewentualne niespodziankę. PURE kupowałam dopiero po 16zl by sprzedać po 30zl. W Genomtec wolę poczekać na dno wg mnie czyli 5zl lub podobnie jak w Pure wsiąść do pociągu jak dopiero ruszy. Teraz to dla mnie spadający nóż i zgadzam się z doświadczonym i Cyganem że obecnie, podkreślam obecnie w porównaniu do innych spółek ta kapitalizacja jest za duża. 50mln to maks co powinno być porównując do SDS np ...
Dnia 2024-09-11 o godz. 11:01 ~helpi napisał(a): > Witajcie, chciałem Się z wami pożegnać, nie podoba mi się już to forum, Oczywiście Genomtec nadal mam, sprzedałem tylko 90 %, w spółkę nadal wierzę, ale z forum znikam. Nie podoba mi się że ludzie robią tyle błędów interpunkcyjnych.
Kochani, mnie i Manka już nie ma, nigdy nie wrócimy. Apeluje do wszyskich zwaśnionych stron o zachowanie spokoju po naszym odejściu, proszę o nie wszczynanie burd, zadym i innych brutalnych zachowan. Niech duch Helpy zagości w waszych sercach.