To nie nowa strona, tylko zakladka ktora juz jest jakis czas.
Mozesz też zmienic sufiks na polski, skoro juz przegladasz strony i troche sie zastanowić.
To wielki sukces. Nawet jeżeli to byłaby nowa strona to jest to wielki sukces firmy „technologicznej”.
To musi przełożyć się na znaczący wzrost wartości ha ha ha
Dzięki za potwierdzenie, że nie masz pojęcia spółce. Google zostały zaprezentowane podczas targów, osobiście byłem na prezentacji. Wystarczy zajrzeć na profil Arnolda Adamczyka, na którym znajdziecie zdjęcia i aktualne informacje. Spółka nie jest tym PGM, gdzie daje ESPI o tym, że jedzie na targi pokazać drona zamocowanego na desce do pływania.
Cały Sunway to zabieg jakich pełno na NewConnect. Wystarczy poczytać jakie to już spektakularne produkty tutaj powstawały, ile było odwrotnych przejęć, a akcje po ubraniu były nie sprzedawalne.
Sprawdźmy czy kolejny raport będzie pokazywał sukces na twardych danych czy tylko w opowieściach sukces jest budowany.
To oznacza, że nawet nie zapoznałeś się z tym, że produkt faktycznie powstał i są zdjęcia z reprezentantami RZĄDU, GROMU? Myślisz, że to też ustawka? Wejdź na profil Arnolda i daj mi później znać jak się ustawia sesję zdjęciową z takimi ludźmi mistrzu
Całe szczęście jesteś bez akcji. Poczytaj sprawdź i będziesz wiedział, dlaczego ja te akcje mam. A takich troli jak Ty nie słucham, wolę rozmowy z Zarządem, produkty na targach niż anonimowe wpisy na Bankierze.