• NOWA STRONA WWW Autor: ~Włodek [89.171.79.*]
    No i pojawiły się aktualizację na stronie www - https://www.sunwaynetwork.co/kopia-sunway-shot

Piękna sprawa
  • Re: NOWA STRONA WWW Autor: ~Jimy [46.112.106.*]
    To nie nowa strona, tylko zakladka ktora juz jest jakis czas.
    Mozesz też zmienic sufiks na polski, skoro juz przegladasz strony i troche sie zastanowić.
  • Re: NOWA STRONA WWW Autor: ~Strona_zamiast_gogli [104.28.45.*]
    To wielki sukces. Nawet jeżeli to byłaby nowa strona to jest to wielki sukces firmy „technologicznej”.
    To musi przełożyć się na znaczący wzrost wartości ha ha ha
  • Re: NOWA STRONA WWW Autor: ~Potencjał [82.177.246.*]
    Dzięki za potwierdzenie, że nie masz pojęcia spółce. Google zostały zaprezentowane podczas targów, osobiście byłem na prezentacji. Wystarczy zajrzeć na profil Arnolda Adamczyka, na którym znajdziecie zdjęcia i aktualne informacje. Spółka nie jest tym PGM, gdzie daje ESPI o tym, że jedzie na targi pokazać drona zamocowanego na desce do pływania.
  • Re: NOWA STRONA WWW Autor: ~Tomasz [46.113.4.*]
    Potencjał z nimi dyskusja to jak kopanie leżącego. Nie mają pojęcia i potrafią tylko wytykać błędy.

Albo jak to często bywa próbują kogoś odwieść od pomysłu inwestycji w przyszłość militarną.
  • Re: NOWA STRONA WWW Autor: ~Kolejny_raport [172.225.187.*]
    Cały Sunway to zabieg jakich pełno na NewConnect. Wystarczy poczytać jakie to już spektakularne produkty tutaj powstawały, ile było odwrotnych przejęć, a akcje po ubraniu były nie sprzedawalne.
    Sprawdźmy czy kolejny raport będzie pokazywał sukces na twardych danych czy tylko w opowieściach sukces jest budowany.
    To oznacza, że nawet nie zapoznałeś się z tym, że produkt faktycznie powstał i są zdjęcia z reprezentantami RZĄDU, GROMU? Myślisz, że to też ustawka? Wejdź na profil Arnolda i daj mi później znać jak się ustawia sesję zdjęciową z takimi ludźmi mistrzu
  • Re: NOWA STRONA WWW Autor: ~Scenariusz [172.225.187.*]
    Kolejna taka historia na NC.
    Podręcznikowy przykład.
    Poczytaj.
    Sprawdź.
    Ostatnio był nawet artykuł.
    Wszystko zgodnie z klasycznym schematem.
    Całe szczęście jesteś bez akcji. Poczytaj sprawdź i będziesz wiedział, dlaczego ja te akcje mam. A takich troli jak Ty nie słucham, wolę rozmowy z Zarządem, produkty na targach niż anonimowe wpisy na Bankierze.
    Pan Scenariusz już widzę zakotwiczył na spółce nie mającej sensu. Spadaj trolu na inne śmieci, gdzie możesz naganiać przyslowiowego leszcza.
  • Re: NOWA STRONA WWW Autor: ~abc [77.65.104.*]
    jutro powinna byc okazja do ozenienia kwitów zbieranych 2.10-2.30 ;-)
    Nie interesują mnie te poziomy abc. Mnie interesuje co będzie za rok/dwa.

Ja groszolapem nie jestem i nie będę tu w kółko się kręcił jak smród po gaciach.

Czekam na konkretne rzeczy, a nie nagonki trolli.
  • Re: NOWA STRONA WWW Autor: ~Pedro [188.146.109.*]
    Ja Ci mogę opowiedzieć. Zobacz, kto jest w tle na każdym zdjęciu... ;)
[x]
SUNNET -2,86% 1,70 2025-12-17 15:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.