akcje dla ab w styczniu: Podwyższenie kapitału zakładowego Spółki zostało dokonane przez emisję 20 000 000 (dwadzieścia milionów) Akcji Serii C będących akcjami zwykłymi na okaziciela o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda. Wszystkie Akcje Serii C zostały objęte łącznie przez trzech inwestorów, po jednostkowej cenie emisyjnej 0,10 zł (dziesięć groszy).
tutaj z czerwca Podwyższenie kapitału zakładowego Spółki zostało dokonane przez emisję 5 000 000 (pięć milionów) Akcji Serii D będących akcjami zwykłymi na okaziciela o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda. Wszystkie Akcje Serii D zostały objęte łącznie przez jednego inwestora, po jednostkowej cenie emisyjnej 0,13 zł (trzynaście groszy).
nikt nie ma akcji za 3 czy 4 grosze, wszyscy akcjonariusze sa w plecy na tym poziomie, dlatego spadki są sztuczne !
Tutaj chyba chodzi o coś innego. Warto się zastanowić co się wydarzyło 28 listopada 2023 że kurs akcji spadł na 0,0512 i czy czasami nie zmierza do zamknięcia luki z tamtego dnia. No chyba że się mylę i chodzi o coś zupełnie o czym nie wiem.
Tak. Tu chodzi o coś innego. O akcje. O akcje na stracie by właściciel ją odciął. Hehe. Ja trafiłem prawie w dołek. Taka żaba w łapanie dołka. Choćby sztuką dla zasady :)