• ruch GF jest kuriozalny ... Autor: ~madzia [5.173.196.*]
    Ludzi tu robią sobie jaja i to bez trzymanki - wał za wałem, najpierw info medialne (potem sprostowanie), potem pożyczka 23k a wcześniej pożyczyli kilka setek..... teraz info o członku rady nadzorczej itp.
    Jestem w szoku GF uczestniczy w szemranych gierkach ........ jakaś drobnica 23k ?????? po co na co ??? żeby straszyć ludzi ??? może oddadzą parę akcji ??? przecież do 23 koła można zebrać z rynku bez problemu (maks 20% do góry)

GF kombinuje wcześniej kupili pakiet po 50 groni DG gdzie emisja była w cenie podobnej jak BR i coś bredzili o większym projekcie ....
    Ogólnie powinni ich wszystkich przetrzepać ale na bananowej wszystko przechodzi .....

a wy tu takie periody opowiadacie że szok, przejrzałem forum i taką ilość bzdetów dawno nie widziałem. Albo jesteście oszołomami (to bardzo możliwe) albo opłacanymi pacanami którzy uczestniczą w tym wale ......

Chyba kupię parę akcji :) i podpiję kursik, zobaczymy czy sypną mi te 23 koła

• Re: ruch GF jest kuriozalny ... Autor: ~Kpo [31.60.44.*]
    Są dwie możliwości albo będzie bardzo wysoko albo bardzo nisko
    Ja obstawiam wersję pierwsza
    Za dużo się dzieje dziwnych rzeczy jak by coś się działo złego to sypnęli by w rynek i po sprawie a tutaj kombinacje alpejskie
  • Re: ruch GF jest kuriozalny ... Autor: ~Vuko_Drakkainen [77.222.229.*]
    Teraz sypną ci co pożyczyli… i nie muszą informować. Członek zarządu by musiał…
[x]
BLACKROSE -1,23% 1,20 2025-09-23 11:32:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.