Bieżąca sprzedaż która podał kolega, mniej więcej taka właśnie jest.
Natomiast nie ma to żadnego znaczenia.
Wplyw aktualizacji na sprzedaż był i to bardzo ładny. A będzie jeszcze większy. Wystarczy zaczekac , no ale jak ktoś w d3speracji żongluje xx tysiącami zł żeby przeżyć to niestety nie ma takiego komfortu działania.
Ta spółka była i jest jak cudo ... kupione po 18 w 23r i sprzedane 39,5 .... ponownie kupine po 27 i sprzedane 37,4. I jeszcze da zarobić.. tylko tu siedzieć i iść za spekulą a nie marudzić. Ci co tu siedzą od 2 lat to doskonale wiedzą...
pięknie... najgorsze co można sobie zrobić to nie ciąć szybko strat które mogą się przytrafić. Tutaj od 3 miesięcy nic się nie dzieje, spadło 50% i obrót na dziś to 40 PLN... a w tym czasie pure, nano czy columbus dały zarobić min 150%.....
synek, porozmawiamy w dłuższym terminie. Ja mam pewniaka na lata, a ty jak widać po wpisie latasz po wydmuchach typu pure. I zawisasz na lata. Albo jak to mówisz "tniesz straty" buhehe
Napisz co fundamentalnie przemawia nad inwestycją w takie pure?
W sumie to szkoda klawiatury na wymianę zdań z takim amatorem
a przez dwa lata wzrosło o 130% ile w tym czasie dały zarobić pure, czy columbus? Minutę po zakończeniu sesji każdy wie, które akcje dały zarobić. Zupełnie jałowa dyskusja.
W ujęciu rocznym mamy -28% rzeczywiście wynik słaby, ale do miana jednej z najgorszych inwestycji to raczej daleko. Jeśli ktoś kupował na spekulacyjnej podbitce przed premierą EA to ma jeszcze gorzej, ale winą należy obarczyć swoje nierealne oczekiwania albo słabe wyliczenia, a nie spółkę, bo ta na razie projekt jakim jest IFZ prowadzi bardzo dobrze (raport za dwa tygodnie poda nam więcej szczegółów). Gwoździem programu na GOP będzie premiera pełnej wersji IFZ (podejrzewam, że w pierwszej połowie 2026) wiem, że dla niektórych to termin nierealny do utrzymania akcji, ale cóż to kwestia przyjętej strategii. Do tego czasu ewentualne straty może osłodzić dywidenda za 2024 i 2025 r.
Z wypowiedzi p. Ananicza wynika, że najwcześniej gotowi będą w III kwartale 2025 roku, w IV kwartale nie robią premier więc obsuwa w harmonogramie o 3 miesiące przekłada premierę na 2026. Obsuwę mają już, bo po EA cały czas pracowali nad usuwaniem błędów, zamiast rozbudową gry więc żeby uniknąć przykrych zaskoczeń lepiej szykować się na 2026 rok, ale jak wyrobią się wcześniej to super!
Jakie przykre zaskoczenie? Tu jest grą o 11 netto za 24 czyli 2 Zeta dywidendy czyli 10% jeśli nawet uderzy poniżej 20 to będzie okazja, a dywidendowo średnia za 25 i 26 gorsza nie będzie więc jeśli ktoś zbiera na longa w ike to luz, nie straci a inflację pobije
poklep się orzełkiem jeszcze po plecach... albo napisz ze 30 postów używając mojego nicka skoro tak ci imponuje.
Pisałem Tobie i setkom czytających to forum gaming zgrany i Cigames dał przykład tego co będzie, ostatnie wyjście z kółka 22-26,4 też się śmiałeś .... zresztą, to oczywiście Twoja kasa i Twoje straty, ja takich jak Ty nie rozumiem, może to i dobrze bo gdybyśmy myśleli tak samo miałbym pewnie podobne straty do Twoich.
2 rzeczy nie mniej mnie irytują w takich jak Ty: - naganiasz nawet o 1:30 w nocy (przykład z dziś) pisząc głupoty by zejść z haka i potopić innych - wyzywasz innych i pałasz nienawiścią - jak mniemam z powodu strat.
Dlatego na forum gdy mi się nudzi jestem trochę policjantem dla takich łobuzów jak Ty .
Możesz pisać 1000 postów o tym jak wspaniała to spółka i rynek i tak pokazał Ci środkowy palec. Podobnie było na Movie i Sunex i gdzie tam nie wdepnąłeś....
Zawszę piszę, że każdy czasem traci, grunt to przyznać się do tego czyli uciąć straty i powiedzieć sobie że rynek ma zawsze racje
ciężko mi sobie wyobrazić co tam się dzieje w twojej głowie skoro na takim forum jak bankier śledzisz jakiegoś randoma... buhahah - tyle w ramach komentowania.
po pierwsze: nie wiesz czy mam GOP, a jeżeli mam to z jaką średnią. po drugie: nie miałem MOV i sunex ?? szok
Załóżcie sobie oddzielny wątek, albo jeszcze lepiej oddzielne forum na którym będziecie sobie porównywać, kto jest lepszy i więcej kasy wygrał, bo tu na forum SPÓŁKI GAMES OPERATORS to naprawdę nikogo nie obchodzi!
Macie coś istotnego do dodania odnośnie GOP (nieważne czy aspekty fundamentalne, techniczne. czy jakiekolwiek inne prognozy) to pisać, a jak chcecie dodać coś o sobie to załóżcie kanał na jakimkolwiek "tubie" może ktoś to obejrzy.
Sensowne było gdy pisałem 40 wiać sensowne było gdy pisałem próba odbicia z 24 czy 22, sensowne było gdy pisałem 26. 4 wiać po próbie odbicia. Z takim trollem jak ty się po prostu nie dyskutuje bo i tak wszystko wypaczysz