• Nowy akcjonariat, nowa rada nadzorcza Autor: ~Hiena [31.0.58.*]
    Espi bo w końcu zmiany i możemy iść w górę
  • Re: Nowy akcjonariat, nowa rada nadzorcza Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Poprostu wychodzi na to że po tej akcji z prezesem pracownicy zaczynają uciekać z pokładu. Widocznie wiedzą że trupy są w szafie. Teraz żałuję że nie sprzedałem na ostatniej podbitce jak kupiłem po publikacji artykułu za 1,19 bo trochę bym zarobił a tak jestem na zero. Ale paskudna spółka. A ten obserwatus Ob stratus na forum to już całkowita żenada. Bogacz wisi na widłach na tym swoim płocie w za dwa dni będzie wypisywał że kupi go poniżej złotówki.
  • Re: Nowy akcjonariat, nowa rada nadzorcza Autor: ~Hiena [31.0.58.*]
    Niekoniecznie emisja nowy akcjonariusz i dlatego zmiany
    Myślisz że po tak potężnym spadku ceny akcji te zmiany idą w dobrą stronę ? Przecież te akcje kosztowały grubo ponad 10 zł w zmierzają do ceny poniżej 1 zł. Dlaczego ? I praktycznie brak obrotu czyli ich płynność sprawia że inwestorzy na giełdzie ją unikają a tutejsi forumowicze są w tego zadowoleni bo i tam sprzedadzą akcje po 5 zł za sztukę. Jak ? Zeby tak się stało ktoś musi te akcje kupować a nikt tego nie chce tykać.
  • Re: Nowy akcjonariat, nowa rada nadzorcza Autor: ~Heh [31.61.185.*]
    Idź się wypłacz mamie w spódnicę, a nie tu spamujesz
    No właśnie i tego typu akcjonariat tutaj jest albo poprostu banda bootów generujących spam jak wątek jest zbyt merytoryczny.
  • Re: Nowy akcjonariat, nowa rada nadzorcza Autor: ~Kpo [31.60.44.*]
    Kupuje się kiedy nikt nie chce tykać a sprzedaje jak są obroty i euforia nigdy na odwrót
  • Re: Nowy akcjonariat, nowa rada nadzorcza Autor: ~Heh [31.61.185.*]
    Co za merytoryka? Że kupiłeś po 1.2 i teraz płaczesz że nie sprzedałeś po 1.9? I pytasz się ludzi na forum czemu spada? Jak było po 1.6 też biadolileś było wtedy sprzedać miałbyś zysk i spokój
    Ale tak nie zrobiłem i teraz będą sobie biadolił bo taki tu jest poziom na forum. Same grube ryby co sprzedadzą te akcje po 5 zł ale oczywiście najpierw kupują po 90 gr. To potrafi ktoś merytorycznie napisać dlatego te akcje spadły z poziomu 16 zł na aktualny ?
  • Re: Nowy akcjonariat, nowa rada nadzorcza Autor: ~Vuko_Drakkainen [77.222.229.*]
    Przecież już ci napisałem dlaczego. Zobacz sobie na dotychczasowe zyski…
    Po prostu wartość spółki się urealniła… teraz wszyscy liczą, że w końcu zarobi na swoją wycenę z debiutu :)
    Dlatego kurs codziennie jest coraz niżej nielicząc dzisiejszej sesji i jednym procentem na plusie podbijając to dwoma akcjami na koniec sesji ?
  • Re: Nowy akcjonariat, nowa rada nadzorcza Autor: ~Vuko_Drakkainen [77.222.229.*]
    Zapytałeś dlaczego spadło z 16 :) teraz moja kolej - dlaczego kupiłeś akcje BRP? :)
    Spekulacyjnie bo czasami mam w zwyczaju kupić trochę akcji po 20 procentowym spadku jednego dnia ale nie udało mi się sprzedać na podbitce bo nie miałem czasu patrzeć na konto maklerskie a teraz jak patrzę na ten marazm i całkowity zanik obrotów to mnie skręca. I jeszcze te zarzuty dla prezesa i podejrzane pożyczanie akcji które nie wiadomo czemu mają służyć. Ogólnie to akcje pożycza się po to żeby je sprzedać i taniej odkupić i oddać. Co pożyczyli żeby co na chwilę być akcjonariuszem i co z tym fantem zrobić ? Akcje wzrosną do ponad 2 zł a oni je oddadzą i nic nie zarobią ? Zalatuje poprostu wałkiem i tyle. I teraz jeszcze nagle rezygnuje ktoś z zarządu w trybie natychmiastowym i nawet nie podaje powodu. Kilka dni po przedstawieni prezesowi zarzutów. I niby wszystko w spółce jest okej ? Tobie pasuje to że dzienie mieli się kilkaset akcji i jest minus 15 procent ?
    Chłopie, wszedłeś spekulacyjnie a dywagujesz o kondycji spółki?! Ustaw sprzedaż i miej z głowy. Masz dość dobrą średnią. Po co się męczysz jakimiś aferami?
    A czy mi pasuje? Mam to gdzieś. Ja tu gram pod nowe gry a nie żeby kółka kręcić. Jak nie zamkną interesu to tu może być naprawdę spoko… a może nawet chwilę przed zamknięciem zrobią pompę :) Tak czy siak jak czekam na przyszły rok, a to co się dzieje teraz to mam w nosie. Jak spadnie poniżej zeta, to dokupię jeszcze kilka tysi…
[x]
BLACKROSE -2,77% 0,42 2026-05-22 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.