• Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami +prezentcja Autor: ~emeryt [31.60.49.*]
    https://cdn-netpr.pl/file/static/31598/cd/energa_05_09_2024_1080p.mp4

https://cdn-netpr.pl/file/static/31595/fc/prezentacja_spotkanie_zarzadu_energi_z_inwestorami_5_09_2024.pdf

• Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami +prezentcja Autor: ~darek [83.28.208.*]
    każdy kto chociaż odrobinę interesuje się Energą powinien odsłuchać konferencję,a najlepiej by, ktoś kto był osobiście napisał o czy mówiono w kuluarach po konferencji.
  • Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami +prezentcja Autor: vvert [212.160.172.*]
    Uważam, że nas grzecznie i rzeczowo potraktowali. Musimy zrozumieć, że o tym co będzie dalej z naszymi akcjami decyduje Orlen. I nie ma co im wywalać naszych żalów. Ciekawym wątkiem była propozycja aktualizacji wyceny aktywów dystrybucyjnych.

• Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami +prezentc Autor: ~Tt [31.0.53.*]
    Super nas potraktowali, za rok to samo powiedzą i też będziemy klaskać?
    Pan Fąfara od czego jest i w Enerdze i w Orlenie ?
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami +prezentc Autor: ~darek [83.28.208.*]
    jesteście sceptyczni,poniekąd rozumiem sporo z Nas jest już zmęczonych,ale powiadam Wam, posłuchajcie co mówią między wierszami a zozumiecie,że takiego zarządu jeszcze nie mieliśmy,mam nadzieję,że już wkrórce się przekonacie i dzisiejszy sceptycyzm zamieni się w optymizm i dumę z posiadania akcji Energi.
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami +prezentc Autor: ~Maciek [83.1.176.*]
    Obyś miał rację.
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami +prezentc Autor: ~Pepe [46.204.1.*]
    Darku "posłuchajcie co mówią między wierszami ......" już pisałeś w spawie dywidendy z Orlenu, potem dywidendy z Energii, potem że konferencji wynikowej nie robi się 2 tygodnie po wynikach i coś dla Nas mają, potem ....., potem....., potem........ I tak minie może i kilka lat
  • Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami +prezentc Autor: ~emeryt [31.60.45.*]
    Szanowny ~Pepe nawet jeśli masz racje mi to w żaden sposób nie przeszkadza i nie osłabia moja wiary w ponadprzeciętne zyski z inwestycji w akcje ENERGA SA ..
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami +prezentc Autor: ~Anon [95.160.159.*]
    Niestety muszę się tu zgodzić z Pepe, temat ewidentnie jest na siłę odwlekany tak bardzo jak tylko się da i zapewne tak będzie jeszcze przez długi czas.
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami +prezentc Autor: ~Finansista [93.108.235.*]
    Temat nie jest odwlekany. Masz dzisiaj piękne info, po którym kurs powinien +100% zrobić ale wszyscy udają, że "Polacy nic się nie stało". Właśnie, że się stało. Chciałbyś żeby Fąfara przyszedł do Ciebie i osobiście przekonywał a może jeszcze ma za Ciebie kupić akcje he? Pewnie i tak jesteś trollem forumowym.
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami +prezentc Autor: ~Anon [95.160.159.*]
    Finansista, oskarżania kogokolwiek przez Ciebie o bycie trollem nie skomentuje...

Gdyby temat nie był odwlekany, to by już próby łagodzenia tematu były prowadzone przed wyrokiem o delisting w sądzie apelacyjnym.
    [Dlaczego?, a no dlatego, że nawet delisting by kwestii drobnych nie rozwiązał dla ORLEN, bo to, że spółka byłaby już nienotowana nie pozbawiałoby akcjonariuszy mniejszościowych praw materialnych wynikających z posiadania akcji.]

Natomiast tu już wyrok dawno jest, uzasadnienie dawno jest, a decyzji nie ma i pewnie długo nie będzie, także ewidentnie nie ma woli do szybkiego i polubownego zamknięcia sprawy drobny w akcjonariacie Energi.

Natomiast czy mam akcje czy ich nie mam, to nie twój biznes.
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami +prezentc Autor: ~Finansista [93.108.235.*]
    a do czego Ci decyzja? Ja nie potrzebuje żadnej decyzji. Nawet nie potrzebuję gęby Fąfary oglądać. Ja potrzebuję na wykresie zobaczyć 200 zł za akcję Energa i to niebawem się stanie a Ty trollu dalej będziesz czekał na decyzję?
    Finansista, prowadzenie z Tobą dyskusji to strata czasu...

Żyj w swoim świecie fantazji i oby Ci się w nim żyło jak najlepiej.
  • Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami +prezentc Autor: ~emeryt [31.60.45.*]
    Niedocenianie twórczości finansisty.... to jeszcze mój forumowy przyjaciel z forum spółki ZEPAK gdzie ja pisałem pod pseudonimem PAP choć jego twórczość porównania ,przenośnie nie zawsze mój umysł jest w stanie rozszyfrować... spółkę ZEPAK kupiłem dla ponadprzeciętnych zysków średnia zakupu 6 zł ponadprzeciętny wzrost przyszedł kurs osiągnął 38 zł ....ja sprzedałem po 20 zł zachciało mi się spróbować czy uda się odkupić taniej/ choć średnia zakupu 6 zł i nie musiałem płacić podatku bo transakcje z IKE/ więc zarobek był ....a finansista znacznie drożej sprzedał więc mając to na uwadze lepiej wyczuwa rynek czy nawet możesz mieć większą wiedzę niż ja... też tam nie wierzyli w ponadprzeciętne zyski ...Maksimum na kursie ZEPAKA było 38 zł więc nawet ja nie jestem omylny i niekiedy sprzedam w nieodpowiednim momencie i mówimy o milionach potencjalnie większego zysku z tamtej inwestycji w ZEPAK który uciekł ...ale nad rozlanym mlekiem nie rozpaczamy bo zysk był jakoś sobie ubzdurałem że poniżej 20 zł wycena niedowartościowana Zepaka a powyżej przewartościowana nawet z dzisiejszej perspektywy analizując wykres zepaka to może nawet miałem racje ...jednak nie chodzi czy miałem racje tylko czy niewidzialna ręka rynku pozwoliła wyciągnąć więcej a ja tego nie wykorzystałem więc też nieomylny nie jestem i na tym przykładzie wiedza praktyczna o momencie wyjścia finansisty była większa niż moja więc Wy sprzedawajcie zadowalając się marnym zyskiem a ja czekam cierpliwie na ponadprzeciętne zyski a co będzie powodem tych przyszłych wzrostów jest mi obojętne. Pozdrawiam
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami +prezentc Autor: ~szpak1234 [46.204.0.*]
    nie Orlen tylko politycy z Gdańska
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami +prezentc Autor: ~Pepe [84.205.172.*]
    To jest też pytanie czy cały układ towarzysko-biznesowo-polityczny z Gdańska i Pomorza nie próbuje wycisnąć naszych akcji? Te podwyższone obroty od dłuższego okresu o czymś świadczą. Pamiętacie jak kiedyś zbliżaliśmy do 1% obrotu? Komuś wtedy bardzo zależało aby nie zejść poniżej 1% I ciągle to trwa a niby "ani jednej akcji w rynek"
  • Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezentacja Autor: ~emeryt [31.60.45.*]
    Tutaj można się zgodzić bo gra idzie o duże pieniądze i zawsze są lepiej poinformowani co wiedzą więcej dlatego potrzebują Waszych akcji ...ale Wy z różnych powodów sprzedajecie dobrowolnie nawet wytrwać w postanowieniu żadnej akcji w rynek nie potraficie ...
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezent Autor: ~Pepik [31.0.80.*]
    Dziś stawiali straszaka z prawej i postawili kosz z lewej i im wrzucali można było za jednym strzałem wyjść przy 16-17 zł powinny się zwiększyć obroty będzie 100% od ceny wezwania 8.35 a teraz zbierają jak poprzednio trzymając wszystko pod kontrolą
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezent Autor: ~Pepe [84.205.172.*]
    Oczywiście w dużej mierze masz rację że część osób sprzedaje co nie jest dla mnie zrozumiałe. Ale też zachecaliście ich do zakupów na forach pod dywidende itp a wiemy że to słaby akcjonariat. Ja mam umowy z GG ważną jeszcze rok i tyle wytrzymam ale czy przedłużę je? Raczej nie bo nie podoba mi się obecne podejście GG(Pana Trzcińskiego) i jej odpuszczenie w walce co było widać na konferencji bo "teraz żądzą koledzy"
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezent Autor: ~tor [31.61.179.*]
    Pepe o teraz to jest OK i ty stajesz razem z nami do dłuzszej walki Ja i kilka małych satelitpow -znajomych akcje trzymamy ale po wpisach widac ze zapewne czesc z nas zmniejszyła zaangazowanie Tu na forum tylko ' płazowy' o tym poinformował i dobrze by było zeby wszyscy sprzedajacy tak postepowali Kazdy ma prawa realizowac zyski ale informacja o kupnie -sprzedazy pozwoli nam choc troche widzec zamiary' głownego 'Poki co obroty są co swiadczy ze sternik w tych przedziałach cenowych zbiera akcje
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezent Autor: ~Openerem [178.42.221.*]
    Jak do końca września orlen nie ogłosi co dalej zamierza z fuzją Orlen Energa ja swój pakiet zacznę zmniejszać
    Przedłużający się czas beż planu i rozstrzygnięć nie rokuje zbyt dobrze inną sprawą jest że na rynku nie bardzo jest na co te akcjie zamienić za to jest płynność i te 10-20% też się zarobi
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezent Autor: ~Wieloryb [109.116.77.*]
    ja to bym spokojnie zarobil nawet 30-40 procent .Następnie kupiłbym Teslę i pojechał na Gibraltar.
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezent Autor: ~LechWalesa [213.192.104.*]
    Dnia 2024-09-11 o godz. 08:58 ~Wieloryb napisał(a):
    > ja to bym spokojnie zarobil nawet 30-40 procent .Następnie kupiłbym Teslę i pojechał na Gibraltar.

i o to chodzi :-)
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezent Autor: ~Anon [95.160.159.*]
    "Tu na forum tylko ' płazowy' o tym poinformował i dobrze by było żeby wszyscy sprzedajacy tak postepowali"
    Pakiet zmniejszony o 4 500 akcji w dwóch ostatnich dniach, nie wiem po co Wam taka informacja, ale proszę.
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezent Autor: ~darek [83.28.208.*]
    Dnia 2024-09-11 o godz. 05:27 ~Pepe napisał(a):
    > Oczywiście w dużej mierze masz rację że część osób sprzedaje co nie jest dla mnie zrozumiałe. Ale też zachecaliście ich do zakupów na forach pod dywidende itp a wiemy że to słaby akcjonariat. Ja mam umowy z GG ważną jeszcze rok i tyle wytrzymam ale czy przedłużę je? Raczej nie bo nie podoba mi się obecne podejście GG(Pana Trzcińskiego) i jej odpuszczenie w walce co było widać na konferencji bo "teraz żądzą koledzy"

Raczej nie bo nie podoba mi się obecne podejście GG(Pana Trzcińskiego) i jej odpuszczenie w walce co było widać na konferencji bo "teraz żądzą koledzy"
    -piszesz bzdury niespójne z logiką,bo jeżeli uważasz,że"teraz żądzą koledzy" to "koledzy" chyba nie skrzywdzą GG więc również Ciebie jeżeli faktycznie jesteś w GG
    -"nie podoba mi się obecne podejście GG"to napisz to do GG,co Ci się konkretnie nie podoba,nie na publicznym forum,nie masz pojęcia co robi GG a robi wszystko co trzeba, czasami trzeba "głośno" a czasami "ciszej"i tylko kompletny ignorant tego nie rozumie
    -ten zarząd jeszcze nic nie zrobił "przeciwko Nam" wprost przeciwnie zrobił już sporo zgodnie z Naszym interesem a rządzi w tym składzie dopiero kwartał,każdemu,nawet jeżeli kogoś nie lubimy należy dać szansę by pokazał prawdziwe intencje,8 lat szmacenia spółki, jednak wymaga trochę czasu by tą "stajnie Augiasza"posprzatać,niekorzystnych umów np.na węgiel nie da się zerwać,trzeba je renegocjować itd,itd
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezent Autor: ~tor [31.61.179.*]
    A moze inwestorzy z otoczenia wojtowstwa widzac zmieniona sytuacje przystapili do GG- bo jakby im po drodze Jesli tak to GG to duzo wieksza sila
    Bierzemy 150 po 13.14 -kto moze
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezent Autor: vvert [212.160.172.*]
    Do grupy GG nie należę, ale uważam że dobrze działa. Sporo tu osób delikatnie mówiąc "zniecierpliwionych" osób sugeruję że powinny sprzedać akcje. Agresywne zachowania nic nam nie pomogą, a mogą jedynie popsuć wzajemne zrozumienie stron. W biznesie nie ma co się podniecać bo to tylko osłabia nasze stanowisko. Tak jak pisałem zakładam, że szczegóły pojawią się pod koniec roku a oferta odkupu akcji na przełomie Q1/Q2 2025. Myślę że oferta ta będzie dla wielu osób dalece niesatysfakcjonująca ale dlatego do zaakceptowania przez obie strony. A jeszcze, uważam że skargi kasacyjnej nie będzie:)
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezent Autor: ~darek [83.28.208.*]
    również uważam,że żadnej kasacji nie będzie,będą za to regularne kwartalne konferencje wynikowe,więc Energa zostaje na GPW,skoro zostaje,to albo Orlen zejdzie ze swojego pakietu,albo Energa wyemituje dodatkowe akcje, zlecone opinie do wyroku SA mają służyć wybraniu optymalnego rozwiązania,w jednym lub drugim scenariuszu dywidenda z Energi by pomogła w korzystnym uplasowaniu akcji,nie wypłacą dywidendy zaliczkowej ale odnośnie dywidendy za rok 24 jeszcze nic nie jest postanowione,im mniejsze będzie zaangażowanie Orlenu w akcje Energi,tym dywidenda bardziej prawdopodobna.,bo o dokończeniu przejęcia Energi przez Orlen raczej należy zapomnieć.
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezent Autor: ~Openerem [178.42.221.*]
    Zrobią emisję akcji żeby wypłacić dywidendę i to jeszcze z pominieciem Orlenu - loto było ciepłe tego roku
    gdzie napisałem z pominięciem Orlenu?po prostu Orlen bedzie miał mniej % Energi,jeżeli Energa ma zostać na gpw to wyrwanie się Energi z pułapki niepłynności jest w naszym interesie
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezent Autor: ptak1234 [89.64.101.*]
    Czy przeoczyłem pytanie kiedy rozliczą 600 milionów oddane za 1zł
  • Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezentacja Autor: ~emeryt [31.60.11.*]
    Witam ....niech GG wyznaczy prawnika lub osobę kompetentną i wymusi aby KNF dał komunikat informujący opinię publiczną że umorzył na wniosek spółki postępowanie delisting /można wykorzystać definicje informacji cenotwórczej czy inne argumenty które ich przekonają choć nie wiem czy przed komunikatem spółki ENERGA który ma być koniec września knf da się przekonać .
    Co do tematu kasacja delisting sam daję tylko 1 % że ją złożą ...i tutaj powinniście odszukać wypowiedz Piotr Szymanek wiceprezes Zarządu który mówi że temat delistingu uważa za zamknięty ...ewentualne opinie prawne mają być podkładką do nieskładania kasacji i dodatkowo zanalizować czy na podstawie obszernego uzasadnienia spółka ma podjąć jakieś kroki ...Temat wykorzystania uzasadnienia jest tematem trudnym ,i ogólnie zamiast prowadzić spór należy zawrzeć kompromis ,dlatego pisałem aby nie zrobić jednego spotkania z prezesem Orlenu tylko przekonać prezesa Orlenu aby utworzyć grupę roboczą z przedstawicielami wszystkich zainteresowanych stron ,drobni akcjonariusze ,Orlenu.Energa ,a może nawet MAP ,czy lokalne środowiska które widzą ENERGA jako PERŁA POMORZA ...jeszcze raz jeśli ktoś z członków GG oraz z osób niezrzeszonych ma kompetencje i byłby wzmocnieniem przedstawicieli drobnych niech o tym poinformuje GG .Co do aktualnego zarządu ogólnie jak na razie jestem pozytywnie nastawiony ,oczywiście mój pogląd nie zmienny 20 % zysku skonsolidowanego należy wypłacać w formie dywidendy ale tutaj pisałem można znaleźć rozwiązanie prawne aby Orlen zrzekł się dywidendy lub aby jej nie pobierał /Orlen i tak jest właścicielem 91 % ENERGA więc sam sobie nie musi wypłacać jednak to z Orlenem negocjować lub robić dywidendę bezgotówkową w formie akcji ENERGA wypłacaną dla wszystkich łącznie z Orlenem / choć gdyby zrzekł się byłoby jeszcze lepiej /gdyby Orlen mógł się zrzec pobierania dywidendy bezgotówkowej to nawet akcjami Polimeksu Mostostal można byłoby płacić ...Co do innych aspektów to pisałem aby znaleść kompromis który umożliwi tym co chcą sprzedać akcje a pozostali będą mieć notowania giełdowe i poczekamy na ponadprzeciętne zyski ...oczywiście należy zrobić aby spółka ENERGA wróciła do indeksów ale nie można tego robić metodą aby Orlen sprzedał 1 % akcji bo byłoby to w procesie tzw ABB i nie byłoby to korzystne bo dużo wyższej ceny niż notowania moglibyby nie osiągnąć /pytanie czy jeśli cena byłaby za niska to mogliby nie sprzedać / dlatego innymi metodami należy to zrobić ,dopuszczam zakup akcji przez ENERGA po dowolnej cenie jeśli to by spowodowało przywrócenie spólki do indeksów ...nowe IPO z notowaniami na zagranicznej giełdzie pozwoli uzyskać cenę znacznie lepszą niż w ABB i w IPO można cenę emisyjną ustalić np na 22 zł lub wyżej będą chętni sprzedać brak chętnych emisja nie dojdzie do skutku ...notowania na GPW zrównają się z ceną IPO ..cały czas należy też nie zapominać jak by udało się przeforsować darmowe bonusowe akcje tylko dla drobnych np 2 na 10 posiadanych Orlen też by miał poniżej 90 % i wracamy do indeksów

zgoda buduje bo procesowo to wiele lat sporów ...edukacyjnie ponownie link którego dawno już nie podawałem poczytajcie wszystkie podstrony z linku poniżej

https://www.wspolnareprezentacja.pl/o-nas/o-nas
  • Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezentacj Autor: ~WWW [95.51.18.*]
    "Co do tematu kasacja delisting sam daję tylko 1 % że ją złożą ...i tutaj powinniście odszukać wypowiedz Piotr Szymanek wiceprezes Zarządu który mówi że temat delistingu uważa za zamknięty ...ewentualne opinie prawne mają być podkładką do nieskładania kasacji i dodatkowo zanalizować czy na podstawie obszernego uzasadnienia spółka ma podjąć jakieś kroki"

Wg mojej oceny to 0%.
  • Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezentacj Autor: ~darek [83.28.208.*]
    Na konferencji była informacja,że KNF wniosek o delisting Energi umorzyła,więc,o co chodzi?
  • Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezentacj Autor: ~emeryt [31.60.11.*]
    Darku ile osób oglądało konferencję ...szkoda że brak danych ...ale na podstawie analogi z WZA /tam jest licznik ile osób na live ogląda /to pojedyncze jednostki / poniżej link retransmisje oprócz tych na live obejrzało 53 osoby ..oczywiście mogli oglądać bezpośrednio ze strony spółki i nie wiem czy licznik wtedy liczy ...

https://www.youtube.com/watch?v=WZqh48lYFeY&t=5s

ale oglądają aktualni akcjonariusze którzy z reguły z małymi wyjątkami nie kupują /pytanie kto kupuje od sprzedających drobnych /ale temat umorzenia KNF brak na ich stronie i żadna strona internetowa o tym nie informowała a zarząd uważa że nie potrzeba espi o umożeniu ...chodzi o to aby komunikat przeczytali i dotarł do innych uczestników rynku ...owszem spółka da ESPI ale pod koniec września ....dlatego można spróbować presje na KNF aby upubliczniła informacje
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezent Autor: ptak1234 [89.64.101.*]
    A On swoje żale ,że koledzy rządzą to chyba lepiej niż te buce . Ty chyba nie masz akcji ,że takie farmazony piszesz .
  • Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezentacja Autor: ~emeryt [31.60.20.*]
    odświeżając wątek jak ktoś nie oglądał to linki do retransmisji mamy w tytułowym wpisie
    Przy okazji raz na miesiąc przeglądam oficjalną stronę spółki ENERGA SA na Facebooku warto zacytować wpis z 5 września w którym spółka

Dziękuje za aktywny udział i pozytywny odbiór konferencji poświęconej wynikom finansowym Grupy ENERGA za I półrocze 2024 r

https://www.facebok.com/EnergaSA

https://www.facebok.com/EnergaSA/posts/pfbid02xiQpP9wo7vcwStmRKsNFJMvu1RzRhK6dCkak6cRMoERC3X1YNKxb2M15amPPWPpZl

• Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezentacja Autor: ~emeryt [31.60.44.*]
    https://kzzorlen.pl/pismo-kolegium-w-sprawie-konsultacji-w-zakresie-polityki-ochrony-sygnalistow-w-grupie-energa/
  • Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezentacja Autor: ~emeryt [31.60.0.*]
    Koordynator ds. Optymalizacji Finansowej​ oraz Koordynator ds. Polityki Regulacyjnej​ ....należałoby jeszcze wzmocnić kadrowo dział odpowiedzialny na pozyskiwanie dotacji ,dofinansowań ,preferencyjnych pożyczek z KPO i z wielu innych źródeł o których wspominałem w innych wątkach tak aby jak najwięcej z tego tortu przygarnąć ....

https://skk.erecruiter.pl//Offer.aspx?oid=4366511&cfg=76b98f485df044c9a6e71c52f6cb8632&fromSkk=1728552820529&ejoId=365930&ejorId=157854&comId=5115738

https://skk.erecruiter.pl//Offer.aspx?oid=4366094&cfg=76b98f485df044c9a6e71c52f6cb8632&fromSkk=1728484880302&ejoId=365670&ejorId=157759&comId=5115738

https://skk.erecruiter.pl//Offer.aspx?oid=4366549&cfg=76b98f485df044c9a6e71c52f6cb8632&fromSkk=1728559024136&ejoId=365936&ejorId=157856&comId=5115738
  • Re: Zapis transmisji spotkania Zarządu Energi SA z Inwestorami + prezent Autor: ~Finansista [93.108.235.*]
    Sygnaliści Energa zainstalowani przez Grupę Obajtka reprezentującą Saudi Aramco muszą mieć realny wpływ na bierzącą sytuację spółki i nie trzeba się na nich obrażać. Chcecie żeby akcje rosły czy nie? Grupa Obajtka reprezentująca Saudi Aramco posiada znaczny pakiet akcji Energa i nie pozwoli na bezprawie w spółce. Zaraz by się zaczęły ośmiorniczki i wysyłanie pracowników po hamburgery w czasie pracy.
[x]
ENERGA -2,54% 16,90 2025-11-21 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.