wc**** się odnalazł
I z wirusów przerzucił się na podpaski i Mercedes-y
Na efekt nie trzeba długo czekać ,....
"UDEPTYWANIE" 1,4x w najlepsze
Teraz to już 15% w miesiąc zrobią, a to nie ostatnie napewno słowo
HaHAhahaa
Dnia 2024-10-11 o godz. 11:56 ~J-23 napisał(a): > wc**** się odnalazł > > I z wirusów przerzucił się na podpaski i Mercedes-y > > Na efekt nie trzeba długo czekać ,.... > > "UDEPTYWANIE" 1,4x w najlepsze > > Teraz to już 15% w miesiąc zrobią, a to nie ostatnie napewno słowo > > HaHAhahaa
Niedługo będziesz zaskoczony, jak mąż kochanki szybkiego lopeza.
Nie mam czasu na głupoty ,.... Nie raz juz ci pisałem ile wtedy ( jak snw był po 5,8x) zarobiłem bo sprzedałem w porę , a ty i inni wsiskali wtedy KIT , żeby czekać na 10 , czy 15 zet
Dnia 2024-10-14 o godz. 13:28 ~J-23 napisał(a): > wc**** > > Nie mam czasu na głupoty ,.... > Nie raz juz ci pisałem ile wtedy ( jak snw był po 5,8x) zarobiłem bo sprzedałem w porę , a ty i inni wsiskali wtedy KIT , żeby czekać na 10 , czy 15 zet
Scettulku, o ile mnie pamięć nie myli, to najwyższy kurs to 5,76, więc jak zwylke twoja wyobraźnia jest na wysokim poziomie x-D. Biorę kalkulator... Zakładam, że po 5,80 sprzedałeś... Wychodzi mi 1740 minus prowizja i opłaty. Całkiem nieźle ;-).
Tak tak wc**** tak tak
masz rację lepiej może Wylicz przy pomocy kalkulatora "fachowo" albo przy pomocy AI * bo na własną inteligencję to nie masz co liczyć,...
Kiedy to w końcu będzie te 10
Dnia 2024-10-14 o godz. 18:49 ~J-23 napisał(a): > Tak tak wc**** tak tak > > masz rację lepiej może Wylicz przy pomocy kalkulatora "fachowo" albo przy pomocy AI * bo na własną inteligencję to nie masz co liczyć,... > > Kiedy to w końcu będzie te 10
Dnia 2024-10-14 o godz. 18:57 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2024-10-14 o godz. 18:49 ~J-23 napisał(a): > > Tak tak wc**** tak tak > > > masz rację lepiej może Wylicz przy pomocy kalkulatora "fachowo" albo przy pomocy AI * bo na własną inteligencję to nie masz co liczyć,... > > > Kiedy to w końcu będzie te 10 > > te 15, czy 30 zet na snw > > -------------------------------------- > ( * ) sztuczna intelicencja > > Ps. > Jakbyś jeszcze tak mógł wyliczyć tak "fachowo" ile to ja zarobiłem na SUNDRAGON, 4Mass, SferaNET, BRAS itp > > pozdrawiam i z góry dziękuję
Bardzo dużo zarobiłeś w wyobraźni. Sprzedawałeś po kursach, których nie było x-D.
Ja już ze 100 razy pisałem o różnicach pomiędzy lubelską "perełką" a np. SUNDRAGON , BRAS, 4Mass* i innych , to nie będę się 101 razy powtarzał , zalecam dla chętnych odszukanie tych moich wpisów ,.....
---------------------------------------------- ( * ) 'podobno' 4 Mass przechodzi za niedługo na rynek podstawowy
Tak, wiemy, że gustujesz w bankrutach :-).
A tymczasem:
https://gs24.pl/nowa-fala-covid19-wirus-slabszy-czy-mocniejszy-co-niesie-ze-soba-tym-razem/ar/c14-18997834
https://polskieradio24.pl/artykul/3460343,Malpia-ospa-w-Niemczech-Wirus-u-dwojga-dzieci-zamknieto-szkole
Będą próbować. Każdy by chciał kupować za 1/3 ceny. Cwaniaki. Musieliby skupić chyba 95% akcji, żeby mogli resztę oszwabić. Czyli musiałoby zostać w okolicy 800 tys akcji w rękach akcjonariuszy.
Jest to bardzo prawdopodobne. Musieliby skupić bodajże 95% akcji, żeby oschwabić resztę akcjonariuszy. Czyli w przybliżeniu 800190 sztuk. Możliwe, że dlatego też żadnych ESPI nie wrzucają, żeby popytu nie napędzić.