• Śmiać mi się chce Autor: ~kmioto [31.183.161.*]
    ale dlaczego to chyba wszycy wiemy
  • Re: Śmiać mi się chce Autor: ~migotek [77.65.107.*]
    tak - wiemy. Po zsumowaniu deklarowanych twoich zakupów okazało się, że nie starczyło wszystkich akcji jakie spółka wyemitowała :-)
  • Re: Śmiać mi się chce Autor: ~kmioto [31.183.161.*]
    W tym momencie wartosc jest okolo 2 mln to duzo?
    zauwaz ze ja to kupuje od 2019 roku przy czym w 2019 zaladowalem sporo a pozniej tylko dokupowalem na spadkach od 3-50k akcji. Moim zdaniem mam najlepsza strategie jakom się w ogule da wymyśleć
  • Re: Śmiać mi się chce Autor: ~xx [94.254.237.*]
    A to coś nowego napisałeś, że potrafisz myśleć!!! Czy ktoś inny /oprócz Asi/ też tak uważa?
  • Re: Śmiać mi się chce Autor: ~Jaś [109.125.229.*]
    Już wartość pakietu rośnie. A to dopiero początek. Co będzie w okolicach grudnia stycznia jak pójdą jakieś informacje o "NABE"
  • Re: Śmiać mi się chce Autor: ~trabant_de-mucha [185.216.35.*]
    A o jakich ty spadkach mówisz kmiot? Jak kupowałeś akcje po 4 zł i 4,5 zł to od chwili debiutu rzeczywiście są spadki cały czas. Ale przez ostatnich 10 lat akcje nie wróciły do ceny debiutu. A jaka skumulowana inflacja przez ten czas zjadła majątek ...

Strategia kupna akcji po 1 zł miała swoje wąskie okienko i tylko dla nich jest zysk z trzymania akcji do dzisiaj. Inni co kupowali akcje po 4,5 zł, po 4 zł, po 3,5 zł po 3 zł kilka lat temu są na stratach i jeszcze dochodzą straty inflacyjne.

Zmień branże doradczą kmiot. Do segmentu finansowego się nie nadajesz. Pozostaje ci się już śmiać z samego siebie.
    ja nic nie musze robic, obracac akcjami a przez 5 lat mam nawet na ten moment bardzo zadowalajoncy zysk - a przypomne NIC NIE ROBIE, nie denerwuje sie, nie obracam, nie chandluje, akcyjki sobie lezom i puchnom. Gdybym wzioł odniesienie do 4zł no to już bajka za nicnierobienie. Oczywiscie przyznaje byly lepsze akcje do inwestowania, ale kto wiedzial ze PIS to tak rozwali? Z resztom z perspektywy czasu to łatwo oceniac w czym trabant jest najlepszy.
[x]
TAURONPE -4,55% 8,05 2025-09-22 17:00:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.