Nie mam nic do ukrycia. Ja odpowiadałem za sprawy techniczne. I nadal zajmuje się wdrożeniem technologii na całym świecie, w tym w Polsce. Tylko już nie z Ecnology. Dla czego nie z Ecnology? Niech każdy sam dla siebie znajdzie odpowiedź.
Nie ładnie jest, kiedy małżeństwo się rozwodzi i czaczyna jeden na drugiego skarżyć się. Jak wyżej napisał "akcjonariusz", niech odpowiednie organy wyjaśniają co i jak. Ja nie mam nic do ukrycia.
To jest wyjątkowo interesująca sprawa, że śledzi pan nasze forum i momentalnie odpowiada pan na nasze posty. Widać wie pan o skali tego przekrętu i bardzo się pan boi być o coś oskarżonym.
Nic nie mam do ukrycia, i nic się nie boję. Od listopada 2023 do końca marca 2024 przebywałem w Dubai. Od kwietnia do początku sierpnia zajmowałem się sprawami technicznymi. Prowadziliśmy szkolenia dla dystrybutorów. Przeprowadzałem audyty oraz nadzorowałem instalacji , w tym w KFC, zakładach pieczarkarskich i td. Kiedy moja wizja rozwoju firmy zaczęła się różnić od wizji Prezesa Zarządu oraz Dyrektora Zarządzającego, to napisałem rezygnację i odeszłem. Ja nie miałem dostępu do konta bankowego, nie dysponowałem pieniędzmi, nie podpisywałem żadnych umów, nie dawałem żadnych komunikatów. Ja nie mam czego się bać.
Jesteśmy w stanie panu uwierzyć. Moze na jakims etapie kupił pan akcje i dlatego tu zerka.
Do momentu pana odejścia widział pan ze sprzedaż się rozkręca czy raczej mozolnie raczkuje?
Nie kupowałem nigdy akcji, i nie posiadałem akcjii. Zerkam, bo muszę pilnować dobre imię moje, technologii Smart Optimizer ECOD oraz grupy Feigin Electric
Ale mówi Pan o KFC w Polsce? Jak dalsza współpraca z KFC? Ja byłam tam pytać i powiedzieli, że jedyne pudło jakie mają to kubełek classic za 24,99 we wtorki.
Zainteresowane urządzenia Smart Optimizer ECOD na testing w KFC Krępice oraz kFC Kąty Wrocławskie. Jednak od sierpnia 2024 Ecnology SA nie ma praw do sprzedaży ECOD. Współpracę będzie kontynuować Feigin Electric Sp zoo
A z drugiej strony myślicie że ktoś pozwoliłby aby kurs zjechał tak mocno beż powodu?
Do tego smart optimizer ecod zniknął ze strony, ukrywane są różne artykuły, zmieniane nazwy itd