• Ewidentna próba wywołania paniki Autor: ~477 [31.0.2.*]
    Czy to celowa akcja wywołania strachu i pozbawienie przestraszonych walora przez ..........????
  • Re: Ewidentna próba wywołania paniki Autor: ~Nowicjusz [46.204.12.*]
    Taa próba wywołania paniki:-) rok temu cena akcji 46, teraz 23:-) po co tu panikę wywoływać? Przecież kurs tej spółki zaczyna pukać w dno od spodu...
  • Nowicjusz Autor: ~Piracik33 [138.199.17.*]
    Patrz a nie oddałeś a mogłeś odkupić za 22 dzis.....jakie to dziwne. Trąbisz 11 miesiecy o 20zl przy 25 się pytałem to miales akcje.
    Czlowieku zabawa z Tobą przednia.
    Kto od poziomu 36 zł trąbi o 20zl i nie sprzedaje żeby odkupić przy tym poziomie?
    Tylko ten co nigdy nie miał akcji tylko pisze co dostaje w sms:):):)
  • Re: Nowicjusz Autor: ~Nowicjusz [46.204.12.*]
    Ani słowem nie wspominałem o 20:-) Tobie się Pirat przez te teorie spiskowe wszystko miesza:-) pogodziłem się, że ta padlina to moja najwiekszs porażka na GPW, a sprzedać to sprzedam jak zarobię, albo wcale - najwyżej będę miał pakiet bezwartościowego ścierwa:-) ja nie sprzedaje nieruchomości, żeby tego gniota kupować więc spoko, gram za nadwyżki:-)
  • Re: Nowicjusz Autor: ~xd [31.6.159.*]
    jutro kolejna próba sforsowania 22
  • Re: Nowicjusz Autor: ~mdg [31.61.178.*]
    Dziś już widać było że szorciażowi skończyły się pomysły i chyba stracił sporo akcji ... moim zdaniem nie będą bardziej ryzykować bo rynek już widzi że można ich rozebrać po taniości
[x]
MEDICALG 0,00% 29,60 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.