Niezła technika na kupnie bez straszenia i windowania kursu ukrytym ściągnęli wszystko i na 0.19 już pozamiatane to nie jest amatorka. Szkoda, że już nie mam więcej kasy to bym ich zrobił.
A to znowu TY. Niestety ten pseudonim cieszy się złą sławą. Niemniej chcę coś Ci odpowiedzieć. Kiepsko dedukujesz . To, że nie mam kasy nie świadczy o tym że jestem tu zapakowany i to jeszcze do tego w takiej cenie.
Patrząc tak obiektywnie sytuacja kształtuje się optymistycznie. Syndyk nie pozwala na jakiekolwiek negatywne info. Akcje idą jak woda chociaż to bankrut. Nie kupują leszcze tylko grubsza ryba. Zwołuje się spotkanie akcjonariuszy chociaż u bankruta to chyba mają mało do powiedzenia. Wnioski każdy niestety musi wyciągnąć sam i podjąć stosowne kroki a nie pluć bo mu coś tam nie wyszło.
Niestety na kupnie znowu zaczyna podchodzić leszcz i psuje cenę. Oczywiście łatwo go wypłoszyć dużym zleceniem na sprzedaży i zanim się pozbiera samemu zająć pozycje no ale jak go będzie za dużo to może być problem z kupnem na 0.20.
z sentymentu do babci zapakowałem się po .10 i przyznaję, że jestem bardzo zadowolony. Ale oczywiście nie zadowala mnie marne 100%;) Poczekam z wszystkimi sympatykami na ostateczne rozwiązanie sprawy krosna:)