Bo jeszcze twoich i moich nie przemieliło. I trzeba pilnować by forum miało taki, a nie inny wydźwięk. A mnie wszystko jedno. Teraz czekam na te darmowe.
Napisałem, że nie przemieliło. Jeśli nawet miałbym realizować stratę to sam sobie bym sprzedał. Ale nie potrzebuję i czas mam więc czekam na te darmowe.
Tez ok. Tak bylo z Elektrimem I DB24. Sprzedalem DB24 po delistingu z 380 proc zyskiem:) Elektrim tez dal grubo zarobic. A jak sie ud.pito trudno, ryzykujesz to co jest nadwyzka i stac Ci na strate.
Nie mowilem o oficjalnej drodze, tylko o ubijaniu kursu maksymalnie nisko, i zbieraniu akcji od wystraszonych ludzi. Na moje na razie pozbieraja jeszcze, pozniej sie okaze kto robil takie manewry wrzuci wszystko w jeden worek i zrobi wezwanie. Na koniec bedzie wymiana akcjonariatu, przyjda nowi ale za inna cene
Ja nie takie warianty przechodził. Wariantów tyle ilu wariantów. Ja tam czuje , że to pozytywnymi wzrostami się zakończy. Pod cp chcesz grać. Pod maseczki rękawiczki kolejnego covida czy pierezerwatywy. Może czad na 3d.