dokladnie są w czarnej d…. i nawet do spadków muszą sobie dobrać historię… rusz głową, gdyby fundy chciały tu zarobić i przeczuwały vcast zrobiłyby tu w w tydzień 100% i puszczały w rynek po espi. Dlaczego nie ma popytu ? rusz głową
Dnia 2024-09-09 o godz. 17:38 ~DD napisał(a): > dokladnie są w czarnej d…. i nawet do spadków muszą sobie dobrać historię… rusz głową, gdyby fundy chciały tu zarobić i przeczuwały vcast zrobiłyby tu w w tydzień 100% i puszczały w rynek po espi. Dlaczego nie ma popytu ? rusz głową
ja nazwał bym to sprytnym ratowaniem resztek kapitału bo niebawem o 23 będziecie sobie marzyć długimi zimowymi miesiącami , to jest takie moje zdanie..
Posłuchaj prostaczku uwaznie. Nikt niczego nie musi dopisywać bo to co jest robione teraz to jest śmiech na sali.
Z Mdg mamy podobna ilość akcji wiec wystarczyło by ze bysmy między soba przerzucili po 20% tego co mamy i byłby wiekszy wolumen to raz
A dwa i teraz to już na poważnie. Kto normalny na zdrowej spółce w kilka dni spuszcza kurs ponad -20% i jescze się tym szczyci.....tylko obszczymurki jak wy z Pzpr na czele. 300k obrotu -5% .
Ktos poważny myslisz ze sie dolaczyl?
Pelno powiadasz? Zobacz jak ustawiaja zlecenia po prawej...:)
Kup na raz 5k akcji to masz gorne widly...Dobrze to rozgrywaja tylko mogli by oszczedzic wpisy przyglupow na forum
To byla metafora bo conto jest 18k akcji:):):) to raz . A do pierwszych widel zaraz by znikly.
Zreszta nie ma co bic piany.
Jestem na papierze 2 lata I widzialem naprawde duzo.
Kolego jak znasz wartosc spolki to inwestuj jak nie szukaj innych okazji.
Pomysl -20% w kilka dni jakimi obrotami. Zero zlych info I oczwkiwanie na vcast.
Gielda jest dla ludzi silnych I cierpliwych.