No wlasnie dobrze przypomniec niektorym. Rowniez spokojnie posluchac odnosnie Olefin, co Atrem robi dla Orlenu a czego dotyczy smród. Moze niektorzy przestana wypisywac tutaj bzdury. Jedt jeszcze jeden wywiad. Wszystko dostepne na stronie Atrem i Immobile. Tyle i tylko tyle...
Olefiny - zamieszanie z warunkami zagranicznych pracowników to jedno, ale kwestia zasadności inwestycji i decyzji co do niej Orlenu nadal jest niepewna
Wiadomo, ze na bankierze nagania sie na spadki, zeby taniej kupic, ale sa granice trollowania.
Akurat na tym nagraniu wyraznie padlo, ze te wodna instalacje Orlen i tak musial zrobic, niezaleznie od Olefin
dzięki za linka, po obejrzeniu stwierdzam , że ktoś tu wygląda na wystraszpną kurę, która aby przefrunąć płot w przydomowym ogródku musiała zostać podrzucnona przez Orła a to mogła być jednorazowa akcja
A jak ktoś sie boi ryzyka zwiazanego z inwestowaniem na gieldzie to pieniadze na lokate i do piaskownicy...wyraźnie prezio powiedzial, ze zatrudniaja ale nacje ukrainska jak juz cos a inwestycje tak jak powyzej trafnie ktos napisal musza zrobic bez wzgledu na ryzyko polityczne zerwania kontraktu. Gdzies juz tu napisalem, ze kazdy kontrakt ma swoje obwarowania zwiazane z karami umownymi i karami za zerwanie kontraktu. Czy lepiej robic i dostac okreslone wynagrodzenie za wlasna prace czy czekac na pieniadze za zerwanie kontraktu nie z winy Atremu...nie mnie osądzać. Niemniej sytuacja dla Atremu win to win. A wywiady juz spokojnie kilka dobrych dni temu byly przeprowadzone. A Jegomość siejący tu zamęt niech siadzie spokojnie i pomysli jakie zapoznienia zwiazane z energetyka ma panstwo polskie i poszpera, poczyta, jak duze pieniadze sa przeznaczone na modernizacje. Na dodatek jak duze pieniadze zwiazane z tym co dzieje sie za wschodnia granica przeznqczy sie w najblizszym czasie na wojsko...Atrem robi w tym rowniez. I przestudiuje budzet ile procent na obronnosc i dokladnie na co bedzie przeznaczone. To wiedza ogolnie dostepna. Wystraczy oprocz wypisywaniq bzdur czytac ze zrozumieniem, a przede wszystkim potrafic znajdowac rzetenie informacje.
Chlopie musisz raz jeszcze przesluchac te wywiady bo tam caly czas jest mowa o fazie projektowej, a jak orlen wstrzyma inwestycje to bedziesz mial zjazd na pointpacku
Wczoraj oglosili kolejne dwa kontrakty ale o tym...kolega zapomnial napisac. Ja stoje przy swoim, Ty przy swoim. Na tacy niczego nie dostaniesz, zwlaszcza duzych pieniedzy bez ryzyka. Pozyjemy zobaczymy jak bedzie wygladal przyszly rok. Jeden tu jest od 5zł, ja w wiekszosci od 2zł...ale co to zmienia??? A kupowalem w ostatnim rzucie ponizej 9zł po przeanalizowaniu ich danych. Poza tym warto napisac do Nich, sprawnie odpowiadaja na rozne pytania, cenotworcze. Pozdrawiam. I juz nie drazmy tego tematu tylko trzymajmy kciuki by kazdy zarobil.
Wystraszyles sie wczorajszej sesji majac po 5 zł akcje? Mamy sie tak punktowac i mam odwrocic pytanie odnosnie dzisiejszej sesji?Ktos zrzucil niewielka ilosc akcji wczoraj i tyle.Czy chcial wywolac panike takim ruchem...pewnie wielu narobilo, zwlaszcza widzac tu wpisy o jakichs trupach w szafie. Przeanalizuj raport na spokojnie i powiedz czego sie tu bac. Co do Orlenu- faza projektowa sie skonczyla, zaczela sie faza ostrego dzialania, co zostalo stwierdzone ale nie w ostatnim wywiadzie/ 3 kwartal mialy zaczac sie konkretne juz prace/. Spokojnego weekendu.
Ja nieraz się zastanawiam czy wszyscy oglądają te same filmy odnośnie spółki. Na budowie to oni działają prawie od samego początku bo ich pracę nie kolidowały z innymi więc pozwolono wejść im wcześniej.