jak by były tak dobre wyniki jak tu pisza co niektórzy to kurs byłby duzo duzo wyżej po wynikach była by realizacja tego ruchu w góre , a tak bryndza z nędzą bedzie
Cierpliwości kolego. Ślepy jesteś że nie widzisz co tu wyprawiają? Zobacz te "spadki' na jakich obrotach i jak są grane. Obudź się. Do końca tygodnia będą może wyciskać cytrynę, tylko że to są ich własne akcje bo nikt nie sprzedaje przed wynikami przecież.
Mój drogi. Trzymam to 5 lat. Jeśli chodzi o cierpliwość to mam anielską. Poleży tyle aż sprzedam za moją cenę, a jak nie to będzie tapeta w apartamencie.
Nie martw się o nas i o nasze pieniądze. Tu nie chodzi o groszówki tylko złote w przyszłości. Raport to tylko kolejny przystanek do celu jaki każdy inwestor sobie obrał. Kto gra spekulacyjnie to jego sprawa. strasznie się "ola" spinasz tu ostatnio na forum hehe:)
wycieczki osobiste zachowaj dla swojego chłopaka :)
Ja doskonale rozumiem, że przejście z inwestora spekulacyjnego na inwestora długoterminowego nie jest najczęściej niestety przemyślaną decyzją a przymusem. Same inwestory nagle na spółce :)