Przy dyskusji o tym ile powinna wynosić kapitalizacji spolki med techowej kluczowa kwestia jest wartość technologii a nie ile osób zatrudniają czy ile kapitału potrzebują . Przy urządzeniu Scope ,które gruby cygan uważał za nikomu niepotrzebne pudełko.. były to setki milionów dolarów. Warto byłoby wycenić technologię SkinSense przez niezależną międzynarodowa firmę a potem podpisać umowę z firmą pośrednicząca w transakcjach sprzedaży technologii i zobaczyć jakie jest zainteresowanie zakupem. Wtedy możemy dyskutować ile jest warta firma. Oczywiście gruby Paździoch zaraz napisze tak jak na Scope ,że nic ..tylko ,że tam się grubo pomylił i pewnie do tej pory szlag go trafia ,że robili małe kółka zamiast dokupić więcej akcji o trzymać je jak urudna z 1000% .
W jakim celu wypisujesz bzdury na forum spółki która wg ciebie jest dnem? Odpowiedz Cygan Medtronix Kiepski. Może być w formie kolejnego dennego filmu na YT
Odpowiedz na pytanie po co tu jesteś? Spółka to wg ciebie dno,uzasadnij po co tu tracisz czas? Odpowiedz w formie kolejnego filmu,ale błagam wypowiadaj się zza kotary
Lepiej zapytaj grubego Paździocha czy to prawda ,że sprzedał Pure po 8 zł ..Dziś tam up +20% i przebiło 31 zł.. A dopiero co pisał ,że to firma do niczego..
Nie mam straty i to prawdopodobnie nas różni. Z jednej trony jest mi na rękę nawet zrzut do 20-30 co uważam za abstrakcje a z drugiej,chcę zobaczyć rosnący zysk
Propozycja dla ciebie w związku z tym,że się przyjaźnimy. Ty odpowiesz na pytanie i opiszesz jak bardzo umoczyłeś w Miltonie a my w zamian,że udzielasz wszystkim "świetnych" rad ,analizujesz spółkę na YT pomożemy Tobie. Doradzimy,wesprzemy, etc