W piątek zaliczyliśmy nowe minimum na spółce Milton 0,40..... Czy to jest ostateczne minimum- trudno powiedzieć. Spółka zachowuje sie fatalnie i nie jest to tylko robota Cygana i jego bandy... Czemu nikt Tego nie chce jeżeli Badania Kliniczne idą tak dobrze:? Zawsze są przecieki.....a no własnie.... to przez te przecieki sprzedaje żona... i inni lepiej poinformowani...... Zostalismy pewnie nabici w butelkę....Wygląda na to , że spólka faktycznie powstała tylko dla grantów.... niby cos tam robią kase dostają i jakoś to im idzie.... A na tym tracą tylko dawcy kapitału.....
Fakt oni na tym nic nie tracą, kasa z wypłat i można fajnie żyć! To jest kupa kasy do wydania, kilkanaście milionów z dotacji i kilka milionów od inwestorów. Wystarczy rozliczyć dotację i można znikać... Tylko po kiego dzyndzla mieszają inwestorom w głowach i wchodzą na giełdę?! Tak wiem, bo ktoś musiał dać kasę na wkład własny do dotacji! Dla nich cena akcji jest nieistotna!
Pełna racja. Kurs będzie opadał bez dobrych informacji , lepiej zorientowani powoli wyprzedaja akcje, brakuje na wypłaty dla pracowników, skończą się dotacje i spółka może podzielić los Brastera. A jeśli nawet uda się przetrwać do końca roku to poziom 20gr nikogo nie będzie mógł dziwić.
Scope sprzedalo swoja technogie bez uruchamiania produkcji,dystrybucji itp. i zarobili na tym setki milionow dolców .A czy zastanawialiście się ile jest warta technologia SkinSense na wolnym rynku?Może kupić cala ta ich firmę jak teraz jest warta marne 7 mil zł wybrać swojego Prezesa i wystawić prawa do SkinSense na sprzedaz . Takie transakcje w USA to grube miony dolarów . Zarobimy na tym szmal a Stępnia niech szlag trafia ,że o tym nie pomyślał .
Można porównywać . Scope sprzedalo swoje urządzenie a Milton chce je produkować zupełnie niepotrzebnie według mnie. Powinien też je wycenić na rynku międzynarodowym przez niezależne firmy i sprzedać .
Niedoświadczony cieszył się że zarobił na Scope, ale wszystkie te zyski stracił na Miltonie :) Utopił tu grubą kase... :) Sodówka uderzyła do głowy... Ciekawe kiedy przyzna się do błędu...
O cześć Alicja....Co tu robisz? Dawno niegadalismy. Jak widzisz nadciągnęły czarne chmury...ale po burzy zawsze wychodzi słońce.. Widziałem że CYGAN też Was męczy na innych spółkach. Ale powiem Ci ze juz tak się do niego przyzwyczaiłem
Nawet się martwię jakby wyglądał świat bez Cygana.Pozdrawiam i niedługo wpadnę do Was .I pozdrów Tatke.
Do zobaczenia !!! Zazwyczaj miałeś rację z kilkoma spółkami gdzie byłam. Tak, Cygan męczy i jest szowinistyczny. Tatko siedzi na kilku medtech biotech ale nie zajmuje się tymi spółkami. Zwyczajnie je ma i czeka, które wypalą. Kissses ...