• Wyniki 2q zapraszam do dyskusji:) Autor: ~Piracik33 [138.199.17.*]
    Wszedlem na forum zeby sprawdzić co dzis nam geniusze wymysla,żeby obrzydzic nam perelke przy sztucznym zanizaniu.
    No I szok. Otóż dowiedzialem sie,ze teraz jest przekaz o tragicznych wynikach , za 2q ktore spowoduja lawine nie na 20 ale nawet na 18zl")")")
    Swoja droga to gratuluję poczucia humoru I zapraszam analizy wynikow za 4q23/ 1q 24 . :) Oczywiscie zapraszam do analizy webirow I tego co bylo wnikliwie tlumaczone przez prezesa.
    Pisalem wielokrotnie ze wynikow gorszych od 1q sie nie spodziewam I ze najgorsze mamy za soba:)
    Zastanawia mnie tylko dlaczego osoby ipoema jest oki jak pisze ze bedzie cert w grudniu a jak pisza o 42zl to ju, jest zla. I to przez te same osoby:)

Reasumujac. Nie wierzę zeby ktos dolaczyl do tego cyrk liczac ze odkupi taniej.
    Jak ktos wnikliwie sledzi notowania to widzi pewne schematy ale "kazdy jest kowalem swojego losu" a tylo cierpliwi będą wynagrodzeni:)
    Ciekawi mnie wasze zdanie nt wynikow. Pozdrawiam stara ekipke")
  • Re: Wyniki 2q zapraszam do dyskusji:) Autor: ~Watermen77 [84.17.62.*]
    Chłopino to do wynikow jeszcze 3 tygodnie wiec to ostatnia szansa na dobieranie w tych cenach dla kumatych. Hahha
    Zreszta czy te wyniki sa takie wazne w porownaniu do certu?
    Rok temu spolka byla w gorszej sytuacji a latala po 40+ .
    Tutaj nikt gruby nie gra jeszcze tylko ta sama ekipa bidakow. Obroty po 100k max 200k .
    Gra tu sie zacznie po vcast I to beda wolumeny hahha
  • Re: Wyniki 2q zapraszam do dyskusji:) Autor: ~DD [31.61.182.*]
    do wyników jeszcze 3 tygodnie nie wszystkim się uda sprzedać powyżej 20 zł :((
  • Re: Wyniki 2q zapraszam do dyskusji:) Autor: ~PZPR [46.204.4.*]
    I jak samopoczucie ? Kupujesz ? Pozdrawiam.
  • Re: Wyniki 2q zapraszam do dyskusji:) Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Piracik, jezeli fundamenty w postaci umow sie nie pojawia, to co ma dac te wyniki? Lipa bedzie i tyle. Rynek to juz widzi i spycha kurs. Ucieczka przed wynikami jeszcze przyspieszy niestety
  • Niki Autor: ~Piracik33 [146.70.161.*]
    Niki wiesz dobrze,ze spółka ostro pracuje w tym temacie a szczegolnosci zeby zapewnic luke po Recta.
    Wyniki nie powala z nog ale beda lepsze od 1q co jest najwazniejsze.
    Absolutnie sie nie dziwie ze gracie akurat teraz wynikami bo to juz naprawde ostatnia okazja na wystraszanie nieswiadomych.

Niki ale jestem na papierze dwa lata,znam potencjal spolki I wiec co tu sie bedzie dzialo jeszcze w tym roku.:):):)
    Przypominam co mowil prezes . Znaczaca poprawa wynikow bedzie widoczna od 1q 25q ...a dlaczego to chyba wiesz.
    Pozdrawiam serdecznie I jak widzisz nie komentuje kursu bo jak bedzie taniej to skorzystam :):):)
    Znasz moj zasieg inwestycji.
  • Pzpr Autor: ~Piracik33 [146.70.161.*]
    Samopoczucie rewelacyjne.
    Czy ty myslisz ze mnie zagrywki -2% na fixach wystrasza? Zawsze mnie smieszyles I tak pozostanie:)
    Czy kupuje?
    A nie widzisz ile masz mniej akcji po przewaleniu z konta na konto?
    Na razie kosmetycznie. Bo czekam na te 20zl co od pazdziernika 23 caly czas prorokujesz.
    Zobaczymy czy bedziesz taki dowcipny w listopadzie:)

Dziwne jest to zainteresowanie moja osoba. Ja jestem mala rybka w porownaniu do ciebie(was) . Ale ta drobna ilosc akcji zebrana I zbierana ponizej 30zl bardzo wam niepasuje:)

Życzę milego weekendu I dotrzymania slowa o 20zl bo macie na to max 2 tygodnie. Nikt normalny nie nabierze sie na zjazd -20% po dobrych wynikach
  • Re: Pzpr Autor: ~mdg [31.61.182.*]
    Ja mam pytanie. Dlaczego z uporem maniaka próbujecie wszystkim wmówić że KAŻDA umowa którą podpisuje spółka ma się wiązać z komunikatem ESPI? Proszę o rzeczową argumentację :)
  • Re: Pzpr Autor: ~newone [37.47.210.*]
    Bo tak robią zdrowe spółki więc nie zgrywaj się już.
  • Re: Pzpr Autor: ~test [91.94.13.*]
    Podtrzymuje swoje zdanie. Po wynikach 18 - 20
  • Re: Pzpr Autor: ~DD [79.184.243.*]
    może być po 16, zależy ile czasu po wynikach :))))
  • DD Autor: ~Piracik33 [45.128.38.*]
    Człowieku juz widzę, że nie tylko ja widze ze zacząłeś pisać na nowe IP I nicki. Widzę,że dalej lubisz sam z soba prowadzić rozmowe. Troszke to smieszne ale zapewne jest to odzwirciedlenie Twojego życia prywatnego:)

Spółka w sierpniu 23 kosztowała 45 teraz 24 zł a jest przed vcaset i dużo lepszej sytuacji niz rok temu a Ty piszesz o 16zl

Jakie sąTwoje granicę absurdu.
    Po kilku tygodniach przerwy jak sobie czytam te wasze( twoje na kilka IP) wypociny to naprawdę materiał na komedie:)
    Naprawdę żal mi ciebie a INWESTOWANIE NA PODSTAWIE WPISOW NA FORUM i zalenie sie publicznie na dla mnie hit roku:)
  • Re: DD Autor: ~DD [79.184.243.*]
    chciałbym zauważyć że mdg przed vcast to jest od początku istnienia jest po wypowiedzeniu umowy przez jedynego znaczącego klienta, podpisaniu umow widmo i po wielu niespełnionych obietnicach. Wystarczy tylko iskra a widzę dużo tutaj osób nastawionych na dobre wyniki hehe
  • Re: DD Autor: ~Piracik33 [45.128.38.*]
    Brawo DD . W końcu jakiś merytoryczny post do którego można się odnieść.
    Otóż kolego poniekąd masz rację bo jest to sztandarowy projekt który wiąże się z rewolucją we wczesnym wykrywaniu chorób serca.
    Pragnę również koledze przypomnieć ze nie jest to zakup ogórków w żabce pod domem ale kilka lat pracy,testów i modyfikacji a później proces certyfikacji.
    Jak zapewne dobrze wiesz spółka juz jest PO ostatnim etapie i tylko czekamy na cert co jest kwestia,dni,tygodni .....
    Wyniki nie będą rewelacyjne ale nie będą gorsze a to jest najważniejsze...
    Jak patrze jak się męczycie na tych fixach żeby te kreski sie ułożyły wg waszych teorii to mi was poprostu szkoda.
    Nikt wam akcji nie oddaje, wszyscy śmieją się czytając wasze wpisy ale co jest najwazniejsze.
    Psujecie reputacji spółki I zniechęcacie inwestorow do spółki na której będziecie chcieli zarobić soon.

Troszke pokory:)
  • Re: DD Autor: ~xd [31.6.159.*]
    Dnia 2024-09-08 o godz. 12:29 ~DD napisał(a):
    > chciałbym zauważyć że mdg przed vcast to jest od początku istnienia jest po wypowiedzeniu umowy przez jedynego znaczącego klienta, podpisaniu umow widmo i po wielu niespełnionych obietnicach. Wystarczy tylko iskra a widzę dużo tutaj osób nastawionych na dobre wyniki hehe

dobrych wyników nie należy się spodziewać, co prawda lukę po większym graczu który odszedł udało się zniwelować nowymi drobnymi zleceniami ale do euforii droga daleka i jesli wyjdzie spółka na plus będzie dobrze, po co kłamać pierwszy kwartał zgodnie z zapowiedziami zarządu był bardzo słaby a teraz powinno być z kwartału na kwartał lepiej - jak lepiej to się niebawem przekonamy.
  • Re: DD Autor: ~Benek [89.64.23.*]
    Ale sieczka na tym forum, zebrało się kilku, jak kiedyś u grubego zelowanego z plocka
[x]
MEDICALG -1,07% 32,50 2026-02-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.