Trzeba być ameba by nie kumać…przecież główny osobiście nie wywali w rynek? Więc pakiety obejmują inni i oni pchają akcje w rynek za niego? Czy to możliwe? To już sam każdy musi ocenić - ja tylko zapytam ile akcji z poprzednich ABB poszło do fundow etc? Więc gdzie reszta??
To popatrzmy. Poprzednie ABB cena 42 zł aktualne ABB cena 62 zł. Sypią w rynek aż miło. Tylko dlaczego z ceną o 50 procent wyższa? Prawdziwe ameby. Tragedia normalnie. Przy następnym ABB wychodzi 91 zł . Wtedy dopiero będą sypać. Coś potwornego.
Odnieś się Maksiu do wiadomości Marco.
Poza tym dalej nie odpowiedziałeś gdzie byłeś, jak od ostatniego abb rosło z 40 do ponad 70? Ja się domyślam, że zostałeś na peronie ale sam to przyznaj. Będzie przysmak.
Sprzedał po 73 potem wykręcił kółko z 59 na 69 i ma kasę i z Was się śmieje. A Wy podobno popcorn, noga na nogę i 100 do końca września czy jak tam było ?
Maksiu dalej unikasz odpowiedzi jak ognia. Dalej rzucasz te swoje teksty. Dalej czekasz na peronie. A ja kolejny raz pytam gdzie byłeś przez ostatnie pół roku jak pięknie rosło od poprzedniego abb?
Dnia 2024-09-06 o godz. 13:57 ~Szmaragd napisał(a): > Sprzedał po 73 potem wykręcił kółko z 59 na 69 i ma kasę i z Was się śmieje. A Wy podobno popcorn, noga na nogę i 100 do końca września czy jak tam było ?
Tak na pewno sprzedał po 73... Wiesz jak rzadko zdarza się sprzedać na samej górce albo kupić w samym dołku? Jak znam życie to sprzedał po 43 złote i od tej pory już się tylko ślinił...
To jeszcze raz zapytam - skoro ABB jest dla dużych graczy - poproszę o wskazanie tych graczy którzy objęli akcje z poprzednich…bo tu fundy mają groszowe ilości a poszły miliony akcji