Co za prymitywy, kilka chwil prze vcast przerzucaja sobie grajac na emocjach....hahhaha
1. Chcecie wywolac panike to obroty kilka man
2 zmiencie na wyedukowanych naganiaczy bo to cos jak dd I newone to dno
3. Utrzymajcie papier ponizej 23.5 przez tydzien.
Wtedy szacun a w przeciwnym razie to kompromitacji Sandman76 c.d
Dnia 2024-09-06 o godz. 12:27 ~Watermen77 napisał(a): > Co za prymitywy, kilka chwil prze vcast przerzucaja sobie grajac na emocjach....hahhaha > > 1. Chcecie wywolac panike to obroty kilka man > > 2 zmiencie na wyedukowanych naganiaczy bo to cos jak dd I newone to dno > > 3. Utrzymajcie papier ponizej 23.5 przez tydzien. > > Wtedy szacun a w przeciwnym razie to kompromitacji Sandman76 c.d
kapitalizacja 250 mln "zysk" netto około -6 mln (suma kwot wyników kwartalnych z bankiera)
załóżmy p/e dla Polski i branży na równe 20 czyli roczny zysk powinien wynosić 12.5 mln jak na moje oko daleka droga do tego, nawet z vcast badanie niech kosztuje 100 zielonych i niech po wszystkich działkach pośredników i podatkach 30 zielonych z tego trafia do mdg konieczne do zarobienia jest powiedzmy 4 mln dolców (12.5 mln zł + obecne 6 milionów strat MDG), czyli trzeba 133 000 tysięcy pacjentów rocznie tyle trzeba by obecne ceny mdg miały uzasadnienie, bardzo zgrubnie patrząc, okiem laika
cenę badania vcast wziąłem "z sufitu", może to nie będzie 100 dolców
może być też tak, że gdy jakaś kasa się pojawi w Kardiolytics, to nagle firmie tej bardzo koszty wzrosną, inwestować trzeba będzie...
zobaczcie sobie siedzibę Kardiolytics, za którą to firmę Biofund wziął połowę mdg: https://www.kardiolytics.com/contact/
ja postanowiłem opuścić pokład gdy Biofund wszedł, popatrzyłem tu i tam, coś jak teraz na Kardiolytics i uznałem że pora się pożegnać i szczęśliwie mi się udało po dobrej cenie
życzę wszystkim zarobienia milionów, ale duża ostrożność i troska o własne pieniądze są wskazane
Brzytwa jak można robić wyliczenia biorąc cenę badania z sufitu?????? Inwestujesz lub nie bo ktoś wszedł lub wyszedł z akcjonariatu a nie zadasz sobie trudu żeby sprawdzić liczby????? JAprdole. Oświecę cię. badanie 900 usd, 100 - 120 usd dla mdg
i jeszcze to z brzytwy - ja postanowiłem opuścić pokład gdy Biofund wszedł, popatrzyłem tu i tam, coś jak teraz na Kardiolytics i uznałem że pora się pożegnać i szczęśliwie mi się udało po dobrej cenie Biofund został ogłoszony przy cenie 7 zeta. To rzeczywiście po dobrej cenie wyszedłeś. Pozazdrościć
Test skoro nie masz akcji to po co piszesz bzdury? Chcesz kupic ,a 20 I dlatego oczerniasz spółkę?
Jak byc mial fundamentally wiedze to bys nie pisal bzdur odnisnie wyników. Ale przynajmniej beke mam z ciebie. Wroc do poprzednich ip hahhaha
Dnia 2024-09-06 o godz. 12:27 ~Watermen77 napisał(a): > Co za prymitywy, kilka chwil prze vcast przerzucaja sobie grajac na emocjach....hahhaha > > 1. Chcecie wywolac panike to obroty kilka man > > 2 zmiencie na wyedukowanych naganiaczy bo to cos jak dd I newone to dno > > 3. Utrzymajcie papier ponizej 23.5 przez tydzien. > > Wtedy szacun a w przeciwnym razie to kompromitacji Sandman76 c.d
Waterman - kolejny po brzytwie odklejony od rzeczywistości. Gdzie oczerniam spółkę? Piszę że wg mnie raport za iiq będzie na tyle słaby że kurs zejdzie poniżej 20 zeta. Jeżeli tak się stanie to kupię. Tu się jest żeby zarabiać a nie wyszukiwać wyimaginowanych przeciwników na forum
Dnia 2024-09-06 o godz. 12:27 ~Watermen77 napisał(a): > > 3. Utrzymajcie papier ponizej 23.5 przez tydzien. > > Wtedy szacun a w przeciwnym razie to kompromitacji Sandman76 c.d