• Columbus czy Vee Autor: ~Zrozum [46.112.106.*]
    Co da wieksza stopę zwrotu. Stawiam ze Columbus.

Mistrz masz CLC?
  • Re: Columbus czy Vee Autor: ~MasterP [89.77.131.*]
    Kolego ja kupowałem akcje columbusa za około 5,50. Sprzedałem za ponad 12. I to nie mało ich miałem. Wchodzić w spółkę na której ludzie już realizują zyski? Z Ciebie inwestor jak z koziej (nie powiem więcej). Nie będę się chwalił po ile % z każdej spółki mam zysku, bo jest tego cała lista i to moja sprawa ile zarabiam. Pozdrawiam z VEE.
  • Re: Columbus czy Vee Autor: ~Zrozum [46.112.106.*]
    Hahaha. Okey poczekaj do przyszłego tygodnia
    Columbus dał zrobić w dużo w krótkim czasie i to koniec historii. Nie nagabuj tu ludzi. Jeśli ktoś chce być dawcą kapitału to powinien posłuchać Twojego toku myślenia, bo na pewno się nie zawiedzie.
    Żeby było jasne też posiadam akcje vee. Ale kolega zaprosił mnie na spotkanie w Gliwicach które będzie jutro. Jest wspolorganizatorem i ma byc tam prezes Columbusa. W kuluarach dużo się mówi o CLC temu od tak pozwoliłem sobie napisać bo lubię mieć rację:] nie namawiam do kupna.
    A i post był do mojego kolegi Mistrza nie do ciebie piesku yourku szczekaczu :)
  • Re: Columbus czy Vee Autor: ~Karol [5.173.146.*]
    To dałeś ciała jak wszedłeś teraz w columbusa w szczytowym momencie. Posłuchaj kolegi, i niech Cię nie zwiodą PRowe eventy.
    Spokojnie. Niech chłopak się nacieszy. Pod koniec września spotka go przykra rzeczywistość, więc ma jeszcze sporo czasu.
    Będę się przypominał. :]
  • Re: Columbus czy Vee Autor: ~Mistrz [94.40.87.*]
    To i to da zarobić ale jeśli MasterP sprzedałeś clc po 12 to tak jak byś mercatora po 50 oddał przed wybiciem na 700 twoja sprawa ja wiem że zarobiei na vee i clc oby dwa longi pozdrawiam
  • Re: Columbus czy Vee Autor: ~Mistrz [94.40.87.*]
    Oczywiście vee nie oddawać ale za wolną kasę można dobrać clc do 2040 ma być tylko w Polsce na transformacje wydane setki miliardów złoty a do tego jeszcze kraje ościenne i Ukraina jest bez prądu a clc już tam działa zobaczymy co prezes jutro powie w Gliwicach bo już dziś pod to rośnie gdyby na vee była taka komunikacja z rynkiem to już 60 byśmy przebili a tu cisza od pół roku ...
  • Re: Columbus czy Vee Autor: ~Vee [5.173.150.*]
    Zakładał mi ziomek 50kW, dopytalem o Columbusa. Przekazał, że firma słaba, ludzie nie robią z nimi inwestycji, że mnóstwo usterek i nie ma kto poprawiać.
    A wiesz co o VEE mowia? :)
  • Re: Columbus czy Vee Autor: ~Vee [5.173.150.*]
    Myślę, że niszowa spółka o której mało osób wie. Będą zyski, będzie głośno, zaczną gadać.
    Branża tak rozwojowa, że mogą w przyszłości sporo mówić
    A ja Ci mówię że columbus da większą stopę zwrotu. Nie dla tego żebyś kupił bo mam to gdzieś tylko dlatego że lubię mieć rację:) vee trzymam chyba że się za miesiąc pojawi info że te akcje kupione za 17zl poszły po 25zl tak jak to prezes zrobil. Bo to jest skandal
  • Re: Columbus czy Vee Autor: ~GONZO [5.173.233.*]
    Lubic, to se mozesz.
    Zobaczymy czy bedziesz miec :⁠-⁠)
    MasterP a nasz to?
    Wsiądź do pociągu ...na na na :]
[x]
VEE 1,59% 12,80 2025-09-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać