JA PRZEPRASZAM ALE JUŻ NIE MOGĘ ŻE ŚMIECHU .. jak se tylko przypomnę te wpisy ozego .. jak ta konferencje mam ich przed oczami jak piali z zachwytu jak to cudownie nie jest .. jakie to oni wizje mają .. i jak patrzę na ten columbus który za wiele nie mówi tylko działa i poprostu jest w temacie bo tamci też przecierz działają.. tylko że tam i jakoś nie wcelowali w temat .. i jak to sobie tak zobrazuje .. i wchodzę na tą firemkę i patrzę na wykres i widzę dzień w dzień dwie sztuki .. i jeszcze te wpisy ozego uwaga ruszamy uwaga brali po 12 zł utopili 100 milionów .. i ta synerga to samo już mamy już jest .. SM działa 6 wyleczonych .. he .. to jak ten blef sobie odtworzę i widzę co jest to normalnie uśmiech mi się ciśnie sam na usta .. pewnie tego nie puszczą he.
Powrót na fixy tu widzę .. niepotrafią jak widać tu nic zbudować nawet jakieś wejście na giełdę by zrobił przez synerge i już jakoś byto działało to tak to leży teupem ..
no ja też nie mogę ze śmiechu wytrzymać jak widzę takich jak ty podszywaczy wielonicków, którzy akcji nie mają i nie będą mieć, a 24h na dobę tu trolują i swoje żale wylewają..., to jest dopiero tragiczne, co trzeba mieć w głowie..., totalną pustkę..., co nie...?:)))
Stanowczo za dużo … a Ty skończ już te głupie niby zapytania .. a czy będzie a czy warto … nikt się na ta podpuchę nie łapie zauważyłeś .. czas na takie teksty był 6 lat temu .. DZIŚ PIĄTEK BĘDZIE CZERWIEŃ TRADYCYJNIE ?? ZOBACZYMY HAHAHA.. myślałem że dziś będzie 9 z przodu znaczy 0.9 złotego .. a tu jak zwykle lipa chętnych na wielką terapię brak ..