Spróbuję tak, bo ponowne wpisanie takiego samego tematu automatycznie jest blokowane. Ten koleś d 5 lat ciągle nagania tutaj na spadki kursu , a zarząd milczy. Widocznie im to na rękę. Pytanie kto go opłaca?Hmmm, ja wiem ale jak wy myślicie?
Tak jak pisałem, Maliniak nie jest tutaj przypadkowo. Czy w innym przypadku, przez tyle lat opluwania spółki przez osobę na forum , spółka by nie zaregowala?Sami sobie odpowiedzcie ...
Dokładnie też tak to widzę, jak jest zbyt „pozytywnie” uaktywnia się ze swoimi bzdurami, tylko po to żeby przykryć pozytywne posty. Powiela schemat. Może sposobem na gościa będzie każdorazowe informowanie ludzi pod jego głupotami, że uwaga na Maliniaka to opłacony nagon.
Też tak myślałem, ale gość nie odpuszcza, wyraźnie realizuje strategię naganiania. Potrafi sam ze sobą polemizować, tylko po to by jego wątki były na wierzchu. Może jednak warto go na każdym kroku demaskować.
Zawsze moga odpowiedziec, ze nie czytaja tego forum. Kiedys przed wybiciem udzielal sie tu TF Kadu z kolegami, nawet smiercia grozil temu , ktorego malinoski tak opluwa. Ale kto ma oczy, uszy i rozum ten wie co jest grane. Ja czekam na przejscie na rynek glowny.