• nowa rekomendacja? Autor: ~dexter [212.244.210.*]
    Ostatnia rekomendacja nt Apatora została wydana prawie 2 lata temu - było to redukuj z ceną docelową 12,9 od Noble Securities. Na przestrzeni lat 2019-2022 Apator otrzymał łącznie 8 rekomendacji przez 2 domy maklerskie - ww. i PKO BP. Na obecną chwilę jesteśmy po rekordowych wynikach za 2q, zarząd celuje w dalszą poprawę wyników, więc myślę, że najwyższy czas na nową rekomendację, gdzieś z przedziału 23-25zł. Oczywiście zdaję sobie sprawę jaką opinią cieszą się rekomendacje i jak adekwatne oraz skuteczne są, ale mimo wszystko myślę, że wydanie rekomendacji kupuj zawsze daje większą szanse na dostrzeżenie spółki przez rynek. Zapraszam do podzielenia się waszą opinią inwestorzy i spekulanci:)
  • Re: nowa rekomendacja? Autor: ~takijeden [83.25.14.*]
    Są już nowsze z ceną powyżej 20 zł z tego roku. Nie przesadzaj.
  • Re: nowa rekomendacja? Autor: ~dexter [46.112.74.*]
    to podaj link do chociażby jednej, bo na oficjalnej stronie Apatora oraz na kilku innych portalach ostatnia jaka widnieje to ta z 2022:)
  • Re: nowa rekomendacja? Autor: ~takijeden [83.25.14.*]
    Z lipca z Santandera masz 20,5
  • Re: nowa rekomendacja? Autor: ~dexter [46.112.74.*]
    a no widzisz, z tym, że żeby ją znaleźć to trzeba się nie lada doszukać, plus jest zawarta w masie rekomendacji dla innych spółek i skwitowana tylko słowem „przeważaj”. Ja miałem na myśli te z giełdowego programu wsparcia pokrycia analitycznego, które mają chociażby kilka zdań dlaczego tak a nie inaczej i trafiają do zdecydowanie większej ilości osób. Ponadto ta rekomendacja jest sprzed półtorej miesiąca, gdzie mamy za sobą rekordowe wyniki, więc nie wiem czy już jest całkowicie aktualna:)
  • Re: nowa rekomendacja? Autor: ~Xzbuy [62.133.101.*]
    Te noble to ma same osatnio nietrafione prognozy..
  • Re: nowa rekomendacja? Autor: ~apacz [188.146.111.*]
    Na jaką dywidendę będzie można liczyć za 2024? Na jaką zaliczkę pokusi się zarząd?
  • Re: nowa rekomendacja? Autor: ~Nowy [188.146.28.*]
    Ciężko powiedzieć jak dopiero 2q za nami :)
  • Re: nowa rekomendacja? Autor: ~Jan [83.23.129.*]
    Kiedyś to było 1 zł.
  • Re: nowa rekomendacja? Autor: ~MAX [78.155.112.*]
    Nie będzie dywidendy 1 zł, bo hamulcowi spółki nie pozwolą, aby kapitał uciekał ze spółki.
    Czekają, na wzmocnienie kapitału zapasowego, a później rozgrabią. To zgrana ekipa.
[x]
APATOR 0,88% 23,05 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.