• GIF x Intel Autor: ~inwestor [185.188.71.*]
    Właśnie ogłosili oficjalna współpracę z Intel. Intel ma gigantyczny marketing jeśli chodzi o gry , własne targi itd. ale trole nadal będą marudzić że gra nie ma potencjału , bo przecież mają większe doświadczenie w grach niż jakieś tam korpo z USA
  • Re: GIF x Intel Autor: aczuk [178.215.207.*]
    Jaskółek jest już tyle, że ja zapinam pasy. Nie znamy dnia ani godziny.

https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20240905/gaming-factory-nawiazuje-wspolprace-z-intelem-i-stawia-wazny-krok-w-dalszym

• Re: GIF x Intel Autor: ~Orzel74 [188.146.90.*]
    Hm zainteresowanie to wzrosty w zapisach WL a nie Intel.. A tutaj mamy co mamy. Tylko cud lub jakieś fenomenalne espi może ruszyć kurs do premiery. Spokojnie do minimum stycznia 2025 nic tutaj poza max 10-11 zł się nie wydarzy. Plus to oceny prologu nie licząc okresu sprzed pierwszej poprawki
  • Re: GIF x Intel Autor: aczuk [178.215.207.*]
    Te 10-11 zł to jest taki 'ground zero' pod przyszłe ruchy.

9 zł w obecnych okolicznościach - grube nieporozumienie IMHO.
  • Re: GIF x Intel Autor: muaddibb [89.228.44.*]
    Razem z dokupieniem Sugiego jestem teraz już pewny, że to on trzyma kurs i zbiera. Identycznie robił na Blooberze. Nawet te same techniki są. Tam akurat w czasie rzeczywistym analizowałem jak udało mu się utrzymać tak kurs. Także spodziewać się trzeba linii prostej teraz na kursie i ciągle nowe Espi o powiększaniu pakietu. Dla mnie świetne, oby jeszcze przełożyli grę na styczeń lub jak Steam Fest mogą załatwić w lutym to na marzec, wtedy jeszcze zdążę 1/2 pakietu nawet dokupić (kwestia do ilu nabiją moje 3 walory, które mi rosną i na ile będę potrzebował kasy.) Także mi obecnie zależy aby nie rosło, przynajmniej do połowy października.

Co do Intela to sam z nimi gadałem to akurat fajny deal dają. Mam z nimi NDA więc nie mogę zdradzać szczegółów, ale obecnie ich oferta jest świetną okazją.
  • Re: GIF x Intel Autor: ~Gabryś [109.243.0.*]
    Przecież tego kursu nie trzeba zaniżać sam się osuwa pod.wlasnym ciężarem. Widziałem jak rynkowi przeszła ochota na odbicie gdy zacząłem się wyprzedawać w granicach 9-10
  • Re: GIF x Intel Autor: ~Gabryś [109.243.0.*]
    Mi wystarczy fakt że pastewka się wyprzedał. Widać nawet on nie wierzy w tą gre. Nie wierzę w potęgę sugisana
  • Re: GIF x Intel Autor: ~Fergie [188.146.250.*]
    Ciekaw jestem czy maudib się kiedyś myli
  • Re: GIF x Intel Autor: ~Gabryś [109.243.130.*]
    Tego nie wiem ale wiem że prezes zawsze klamie
  • Re: GIF x Intel Autor: ~XD [37.225.19.*]
    A jak tam Gabryś Twój bpr? Coraz mniej kapitału masz do obracania znafco
  • Re: GIF x Intel Autor: ~Gabryś [109.243.130.*]
    Brp prosty schemat kup po1-1,20 sprzedaj 1,6 i wyżej i tak w kółko interes się kreci, piękny zarobek
[x]
GAMFACTOR 2,16% 7,58 2025-10-17 16:45:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.