Właśnie ogłosili oficjalna współpracę z Intel. Intel ma gigantyczny marketing jeśli chodzi o gry , własne targi itd. ale trole nadal będą marudzić że gra nie ma potencjału , bo przecież mają większe doświadczenie w grach niż jakieś tam korpo z USA
Hm zainteresowanie to wzrosty w zapisach WL a nie Intel.. A tutaj mamy co mamy. Tylko cud lub jakieś fenomenalne espi może ruszyć kurs do premiery. Spokojnie do minimum stycznia 2025 nic tutaj poza max 10-11 zł się nie wydarzy. Plus to oceny prologu nie licząc okresu sprzed pierwszej poprawki
Razem z dokupieniem Sugiego jestem teraz już pewny, że to on trzyma kurs i zbiera. Identycznie robił na Blooberze. Nawet te same techniki są. Tam akurat w czasie rzeczywistym analizowałem jak udało mu się utrzymać tak kurs. Także spodziewać się trzeba linii prostej teraz na kursie i ciągle nowe Espi o powiększaniu pakietu. Dla mnie świetne, oby jeszcze przełożyli grę na styczeń lub jak Steam Fest mogą załatwić w lutym to na marzec, wtedy jeszcze zdążę 1/2 pakietu nawet dokupić (kwestia do ilu nabiją moje 3 walory, które mi rosną i na ile będę potrzebował kasy.) Także mi obecnie zależy aby nie rosło, przynajmniej do połowy października.
Co do Intela to sam z nimi gadałem to akurat fajny deal dają. Mam z nimi NDA więc nie mogę zdradzać szczegółów, ale obecnie ich oferta jest świetną okazją.
Przecież tego kursu nie trzeba zaniżać sam się osuwa pod.wlasnym ciężarem. Widziałem jak rynkowi przeszła ochota na odbicie gdy zacząłem się wyprzedawać w granicach 9-10