I dziś dokupie kolejny pakiet,. Wahałem sie ,ale jak zobaczyłem ile jest tu ostrzeżeń przed kupnem,tzn ,że można kupować ,bo bedzie rosło i to grubo. Pozdrawiam
Czyli prawie 2% tych które są w obrocie, bo w obrocie tylko 370 tys. akcji. Konkretnie 370 031 akcji.... Takiej drugiej spółki to nie ma na GPW. Zaraz będziesz kupował po 100 zł... Jeżeli ktoś będzie chciał oddać... W takiej cenie.... Uważaj abyś swoich nie kupił jak wystawisz po 150 zł...
Kupować lepiej z prawej czy z lewej???
Ale już sprzedawania z lewej to nie rozumiem... Jacyś nieobliczalni czy chcący powstrzymać nieubłaganie idące wzrosty??? Z czym do ludzi... Dzisiaj 40 zł
ale blokują kurs małymi ilościami ,to samo robili i zbijali przez ostatni miesiąc,według prezesa jeszcze jedno info we wrześniu przed nami no i raport za 2 kwartał.kto ma kase to odbierać ile wlezie .sam dziś dokupiłem 600sztuk
Mowie ile mam nie dlatego ,że sie chwale ,lecz z innego powodu: Zeby było głupio tym tanim naganiaczom i giełdowym fachowcom po Colegium Humanum jak akcje beda po 100 zł ...