Latami pisaliśmy tutaj co byśmy zmienili w grach i ustawieniu kursu akcji.Pisałeś że kto nie grał w HOI4 nigdy nie zrozumie fabuły tego typu gier.I mamy odwołanie do Paradoxa.Pisałeś jeszcze wiele rzeczy technicznych i ktoś w Juju wziął to pod uwagę .Ja pisałem żeby wstawili szokujące fabularne dokumenty i zobaczyłem to w zwiastunie.Pisaliśmy aby zrobili ciągłość RP3 i DM i mamy kosmos w RP3 i przeniesienie niejako do DM.Pisałem o Simfabric i mamy kilka gier tyle że realnych w jednym rzucie.I te Twoje mody,jeśli gra będzie dobra to będą dopalaczem.Moim zdaniem będzie naprawdę dobrze.Spełnione są wszystkie warunki.Pozostaje cierpliwie czekać.
Ja zarpbiłem najwięcej na covidzie i szczepionkach o których nie mm pojęciq. Może ja za dużo wiem o grach komputerowych aby na tym zarabiać bo sam niemal zostałem informatykiem bo studiowałem informatykę!
Spokojnie,zarobimy na Juju to może wspólnie zrobimy gry.Mam fajne pomysły.I znam potencjalnych inwestorów.Tutaj spokojnie będzie kurs dwucyfrowy i to moim zdaniem po pokazaniu dem.I dla przypomnienia nie mam nic wspólnego z grafomanem używającym mojego imienia.Na szczęście oryginalny nick jest zabezpieczony poprzez proces bycia zalogowanym i unikalne IP z Vpn,które czasem zmieniam.Ostatnio używam Brytyjskiego