• Vacariusie mój przyjacielu Autor: -dareczek- [109.169.52.*]
    Latami pisaliśmy tutaj co byśmy zmienili w grach i ustawieniu kursu akcji.Pisałeś że kto nie grał w HOI4 nigdy nie zrozumie fabuły tego typu gier.I mamy odwołanie do Paradoxa.Pisałeś jeszcze wiele rzeczy technicznych i ktoś w Juju wziął to pod uwagę .Ja pisałem żeby wstawili szokujące fabularne dokumenty i zobaczyłem to w zwiastunie.Pisaliśmy aby zrobili ciągłość RP3 i DM i mamy kosmos w RP3 i przeniesienie niejako do DM.Pisałem o Simfabric i mamy kilka gier tyle że realnych w jednym rzucie.I te Twoje mody,jeśli gra będzie dobra to będą dopalaczem.Moim zdaniem będzie naprawdę dobrze.Spełnione są wszystkie warunki.Pozostaje cierpliwie czekać.
  • Re: Vacariusie mój przyjacielu Autor: vacarius [46.112.76.*]
    Ja zarpbiłem najwięcej na covidzie i szczepionkach o których nie mm pojęciq. Może ja za dużo wiem o grach komputerowych aby na tym zarabiać bo sam niemal zostałem informatykiem bo studiowałem informatykę!
  • Re: Vacariusie mój przyjacielu Autor: -dareczek- [109.169.52.*]
    Spokojnie,zarobimy na Juju to może wspólnie zrobimy gry.Mam fajne pomysły.I znam potencjalnych inwestorów.Tutaj spokojnie będzie kurs dwucyfrowy i to moim zdaniem po pokazaniu dem.I dla przypomnienia nie mam nic wspólnego z grafomanem używającym mojego imienia.Na szczęście oryginalny nick jest zabezpieczony poprzez proces bycia zalogowanym i unikalne IP z Vpn,które czasem zmieniam.Ostatnio używam Brytyjskiego
  • Re: Vacariusie mój przyjacielu Autor: ~-dareczek- [95.49.67.*]
    Bentom teras hitsss gamess jak Kursk, Real II i Covid !!!! Ftedy bendziemy zarobieni . A oni potrafiom robić gry.
[x]
JUJUBEE -25,00% 1,41 2025-10-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.