I co z tego wynika? Przebadasz swoje geny w kierunku innych chorób nowotworowych? Myślisz, że o tym dopiero teraz ludzie się dowiedzieli? Mam pytanie tylko nie uciekaj jak inni od odpowiedzi na nie: 1. Dlaczego Profesor nie chciał funduszy w akcjonariacie? 2. jakie fundusze weszły do akcjonariatu w ubiegłym roku-ja nic nie wiem na ten temat ale może wiesz więcej? Przeciez pisaliście o tym pod koniec ubiegłego roku? 3. Czy wiesz z czego "żyją" uczelnie i jak zarabiają?
Dziadek prosił żebyś po raz kolejny nie obrażał Profesora Lubińskiego oraz sukcesów jego Zespołu, które docenia NFZ refundując część z tych badań oraz Prezes Diagnostyki który włączył opatentowane przez Profesora rozwiązania do swojej komercyjnej oferty. Jak masz jakieś wątpliwości albo pytania to najlepiej umów się na spotkanie z Profesorem a jeszcze lepiej z Prezesem Diagnostyki. Oczywiście akcji RDG nie kupuj. A choroby nowotworowe to oczywiście drobiazg który lepiej niech omija ciebie i twoich bliskich. Wprawdzie fakty w tym względzie są inne ale może akurat będziesz miał więcej szczęścia.
Widzę, że wściekłość przeważa nad rozumem. Na wątku XTB od wczoraj plujesz jako szmaragd i Jaś_na peronie. Nie musiałeś sprzedawać po 42 zł i kupować Olymp. Napisz jeszcze,że produkty firm zachodnich w ofercie spowodują, że ich przejmą. Ustosunkuj się do tego co napisałem anie tylko zmieniał temat. Ale to są niewygodne fakty i tylko fakty.
Dlaczego tyle czasu na to czekano: Podjęcie uchwały w sprawie udzielenia Prezesowi Zarządu absolutorium z wykonania przez niego obowiązków w roku 2021. Podjęcie uchwały w sprawie udzielenia Prezesowi Zarządu absolutorium z wykonania przez niego obowiązków w roku 2022. Podjęcie uchwały w sprawie udzielenia Prezesowi Zarządu absolutorium z wykonania przez niego obowiązków w roku 2023.
A teraz meldować ale konkretnie a nie pisać o swoim dziadku.
https://www.bankier.pl/forum/nowa-wiadomosc?parent_id=58481481 Zarząd READ-GENE S.A. z siedzibą w Szczecinie informuje, że w dniu 16 czerwca 2023 roku Spółka powzięła informację o rezygnacji Pana Dariusza Więcaszek z funkcji członka Rady Nadzorczej READ-GENE S.A. z dniem 14 czerwca 2023 r. Pan Dariusz Więcaszek nie podał powodu rezygnacji.
Jak zaczniesz pisać do rzeczy i przestaniesz obrażać Profesora Lubińskiego oraz sukcesy jego Zespolu szanowane przez uznane autorytety to może kiedyś ktoś zacznie cię traktować poważnie ? Na razie jak widać wściekłość zwycięża nad rozumem.