dziękuję za zainteresowanie spółką i przesłane pytania. Poniżej przesyłam odpowiedzi, a w razie dodatkowych pytań - pozostaję do dyspozycji.
poniżej propozycja odpowiedzi. Jeśli dla Ciebie jest ok to prześlę panu Pawłowi.
1. Z Ilona podmiotami z grupy IDTF spółka zawarła już umowy o współpracy w zakresie analiz EKG od momentu opublikowania strategii?
Od przyjęcia nowej strategii, w połowie 2023 roku, podpisaliśmy umowy z 5 amerykańskimi IDTF. Jesteśmy w trakcie negocjacji z kolejnymi tego typu podmiotami, o różnej wielkości.
2. Dlaczego spółka nie realizuje zapowiedzianych obietnic odnośnie podpisywania 2 ww. umów kwartalnie?
Od momentu wejścia w życie nowej strategii, w czerwcu 2023 roku, pozyskaliśmy łącznie 12 nowych partnerów, w tym trzech w drugim kwartale 2024 roku. Podtrzymujemy cel, by w każdym kwartale podpisać co najmniej dwie nowe umowy. Do tej pory z sukcesem ten cel realizowaliśmy.
3. Czy w spółce nadal zatrudniony jest pan James Landis na stanowisku Dyrektora ds. Sprzedaży i Rozwoju biznesu na Amerykę Północną?
Nie, spółka zakończyła współpracę z Jamesem Landisem.
4. Czy spółka posiada informacje kiedy planowane jest zakończenie procesu oceny technologii VCAST przez TUV Rheinland Polska i wydanie lub odmowa wydania certyfikatu CE?
Proces certyfikacji jest na ostatnim etapie i liczymy, że niedługo powinien się zakończyć. Mamy za sobą weryfikację dokumentacji technicznej i audyt w firmie, które przeszliśmy pozytywnie. Obecnie jesteśmy na ostatnim etapie. Weryfikowana jest ocena kliniczna produktu. Jesteśmy już po jednej rundzie pytań, na które odpowiedzieliśmy i obecnie oczekujemy na decyzję Jednostki Certyfikującej. W oczekiwaniu na uzyskanie certyfikatu CE przygotowujemy się do komercjalizacji produktu VCAST.
Pozdrawiam,
Mateusz
Mateusz Paradowski /Executive Director / InnerValue
Ciekawi mnie co tym razem napisza takie tuzy tego forum jak dd czy nowicjusz ( choc to jedna osoba). Strzelam,ze mail falszywy I to na pewno nie prawda.
A moze juz czas pogodzic sie z rzeczywistoscia I milczec jak do tej pory-)
A zegar tylka TYK,TYK,TYK
Skoro wywolujesz mnie do odpowiedzi to: kurs na dzisiaj 25,00 zł za akcję i ani grosza w górę po tej urzekającej historii:-) wyniki finansowe zobaczymy za 20 dni to będziemy mądrzejsi o ten fakt, a CE do Vcast - na razie papieru nie mają i tyle w temacie:-) a jak będą mieli to jeszcze będzie to trzeba przekuć w sukces komercyjny:-) także fajny email, bardzo pozytywny, haha, hihi - kurs mamy ma 25 dzisiaj:-)
żadna szanująca się firma nie przedstawi w mailu konkretów które mogłyby w jawny sposób wpłynąć na wycenę firmy. Tak więc na pytania można uzyskać jedynie masło maślane. Trzeba czekać- poinformują jak przyjdzie na to czas.
tak, było wiadomo że pozyskają 3 lipnych partnerów aby spełnić deklarację i nie wystraszyć akcjonariatu podatnego na ubieranko. Co do vcast to żadne konkrety czekają jak czekali pół roku temu
Ciężko się te wasze bzdury czyta. Jak bedzie info o espi to taki dd czyli nowicjusz bedzie pisał ze bedzie odwołanie od legalności itp bzdury.
Ludzie zejdźcie na ziemię. Tu predzej czy później bedzie sukces i wasze posty o 20zl niczego nie zmienia.
Wygląda, że później jak chodzi o vcast.
Kluczowe dla wyceny jest pozyskiwanie dużych IDTFów, bo to zapewnia bieżącą kasę i być może będą to przyszli klienci na vcast, a ten najważniejszy element leży i kwiczy.
Jak będzie:-)... jak będzie to się ucieszę, uwierz:-) na razie to Ty zejdź na ziemię, na vcast nie mają papieru, od papieru do sukcesu komercyjnego jeszcze dużo pracy... tymczasem więc jesteśmy bliżej ziemi a Ty bliżej bujania w obłokach:-)
Jak mnie denerwuje wasza mądra inaczej narracja, że ktoś nie ma jaj zejść niżej, a nie zastanawia was kompletny brak popytu i zainteresowania spółką. Boicie się zadać pytanie dlaczego tak jest, bo boicie się odpowiedzi.
Super produkty, patenty, programy itp. które nie zarabiają mamy już wycenione, podobnie jak Datawalk.
A jak mnie irytuje twoje IQ . Siedzisz 24/7 piszez na kilka IP i ciagle krytykujesz spółkę.
Więc mamy 2 opcję. Albo jestes cofnięty intelektualnie albo specjalnie wypisujesz te bzdury w celu osiągnięcia korzysci. Skoro piszecie o 20 zł od pazdziernika to może w końcu zróbcie jedna rzecz która będzie miała przełożenie.-)
I właśnie do tego trzeba mieć jaja-)
Jak sie spolka nie podoba to sprzedac I inwestowac w inne perelki!
Jak masz z tym problem to spytaj DD on napewno na forum znajdzie jakąs okazje inwestycyjna typu bedzie 300zl w miesiac hahahha
Ujadajcie bo czas sie konczy.
A to niby dlaczego krytykom czas się kończy? Nie sądzisz chyba, że vcast wjedzie przed wynikami, a te są wielką niewiadomą, ale oceniając po bieżącym kursie to dobre nie będą. Vcast to czwarty kwartał według ipopemy więc do tego czasu może tu być różnie.
Ankieter a ja uważam że wyniki będą dużo lepsze i teraz jest właśnie granie na emocjach i takich wpisach jak Twój!!!
Wg ipopemy rekomendowana wycena 42 mialo byc . Było?
Ja uważam że 3w vcast
Ale nowicjusz jak uważasz że wyniki będą zle to sprzedaj I odkupisz 10% nizej hahahha
A tak na serio wypisując takie bzdury myslicie,że inwestorzy to dzieci z piaskownicy i nie mają swoich rozumów.
Tu juz sie zle czasy skończyły i każdy kwartał bedzie lepszy. Co zobaczysz niebawem
Zacznę odrabiać straty na perełce to przestanę na nią psioczyć:-) a do tej pory nie będę się jakoś mocno w tym psioczeniu ograniczał i ani trochę mnie nie obchodzi czy Ci się to podoba i jakie jest Twoje zdanie na ten temat:-)