Uzasadnij dlaczego taka spółka miałaby robić nową emisję. Jak Ci się uda to jesteś durniem z wyobraźnią. Jak nie to tylko durniem.
A te twoje "wszyscy wywalają" to jest jedna osoba.
Jak już pieprzysz to pomyśl co, bo kiedyś może się okazać, że już za późno na myślenie.
Co do pytania, to dziękuję za zainteresowanie - odpowiedź negatywna.
Proszę uzasadnij, dlaczego dochodowa spółka, z bardzo dobrymi wynikami miałaby robić emisję po prawie najniższej cenie w historii?
Z góry dzięki za rzeczową odpowiedź.
Dnia 2009-06-23 o godz. 21:19 ~zonk napisał(a):
> na fixie pare dni temu szły b.duże pakiety po 60 i 70
> groszy ..... z emisją żart ale to jest wystarczająco
> podejrzane
nadmenie że od tego czasu wywalają na sesji
> akcje ..... kurs leci na pysk
wystarczy ?
Prosze podaj date kiedy szły tak wielkie pakiety ?bzdury piszesz i tyle.
Cierpliwość cierpliwością a brak zainteresowania spółką ze strony właścicieli i zarządu to prawda, o której piszę od dawna. I nic tu cierpliwość nie zrobi jak będziemy spadać do 0,50 zł ponownie. A wydaje się to tylko kwestią czasu. Spółka bardzo słaba, nie płynna i skazana na degrengoladę. Niestety trzeba zostać akcjonariuszem bardzo długotrminowym. Na szczęście większośc akcji które posiadam kupowałem w przedziale 0,5-0,7 zł więc dużej straty nie będzie. Ale na zyski już nie liczę. Walne będzie przysłowiowym gwoździem do trumny dla krótkoterminowych akcjonariuszy.
To, że było wrzucone na fixingu trochę na S z limitem 0,7, a następnie 0,6 i po kilku sekundach wycofane ?
To są te bardzo dużę pakiety, które w Twoim mniemaniu poszły ?
Albo jesteś tutaj (gpw) od kilku dni, albo jesteś...
marko nie przesadzaj z tym pesymizmem za nami półrocze a najlepsze wyniki spółka generuje w 4 kw myślę że niedługo pojawią się infa o nowych kontraktach na drugie pólrocze żałuje że nie dali pare grosików dywidendy i widać nie tylko ja na to po cichu liczyłem ale przy tej okazji odsieje się ziarno od plew i w dłuższym terminie wyjdzie to na dobre dla kursu
osobiście myślę że pon. 0.90 poza pojedyńczymi wybrykami nie spadnie wolę więc spokojnie poczekać i oddać po tyle co mnie interesuje mimo iż poczekam na to dłużej niż zakładałem ale mam czas
pozdrawiam cierpliwych