• nowa emisja Autor: ~zonk [81.190.163.*]
    chodzą ploty że będzie nowa emisja po 60 groszy ..... lub cos podobnego

stąd tak wszyscy wywalają te akcje
  • Re: nowa emisja Autor: ~klient [213.158.196.*]
    Uzasadnij dlaczego taka spółka miałaby robić nową emisję. Jak Ci się uda to jesteś durniem z wyobraźnią. Jak nie to tylko durniem.
    A te twoje "wszyscy wywalają" to jest jedna osoba.
    Jak już pieprzysz to pomyśl co, bo kiedyś może się okazać, że już za późno na myślenie.
  • Re: nowa emisja Autor: ~zonk [81.190.163.*]
    masz nerwice ?
    Co do pytania, to dziękuję za zainteresowanie - odpowiedź negatywna.
    Proszę uzasadnij, dlaczego dochodowa spółka, z bardzo dobrymi wynikami miałaby robić emisję po prawie najniższej cenie w historii?
    Z góry dzięki za rzeczową odpowiedź.
  • Re: nowa emisja Autor: ~fabi [83.11.76.*]
    zonk - możesz mi powiedzieć jak się skończy "Moda na sukces", bo masz bardzo dużą wyobraźnię?
    na fixie pare dni temu szły b.duże pakiety po 60 i 70 groszy ..... z emisją żart ale to jest wystarczająco podejrzane

nadmenie że od tego czasu wywalają na sesji akcje ..... kurs leci na pysk

wystarczy ?
  • Re: nowa emisja Autor: ~colinsQ [79.184.239.*]
    Dnia 2009-06-23 o godz. 21:19 ~zonk napisał(a):
    > na fixie pare dni temu szły b.duże pakiety po 60 i 70
    > groszy ..... z emisją żart ale to jest wystarczająco
    > podejrzane

nadmenie że od tego czasu wywalają na sesji
    > akcje ..... kurs leci na pysk

wystarczy ?
    Prosze podaj date kiedy szły tak wielkie pakiety ?bzdury piszesz i tyle.
    Było wystawione 10k z limitem 0,7 i po chwili z limitem 0,6 w "określonym celu".
    Obserwuj jutro TKO online o 8.50... dzieciaku
    wiesz co zamknij r.................. z.....................

skoro siedzisz na tym makolab ................ widze jakie tu są obroty to jestes dziadem

z nudów sobie tu grałem

a za pół swojej kasy to bym tą spółke kupił wiec sie zamknij

cieszy sie że ustawia kurs na spółce z nc z obrotami 3 tyś raz na miesiac bo wogóle ich normalnie nie ma

sie odezwali traderzy

koniec dyskusji
  • Re: nowa emisja Autor: ~Janosik [212.244.68.*]
    Też tak mogę pokazać i to nawet więcej mogę wystawić tylko po co - dzieciaki i tak się nie nauczą cierpliwości
  • Re: nowa emisja Autor: ~Marko [145.237.87.*]
    Cierpliwość cierpliwością a brak zainteresowania spółką ze strony właścicieli i zarządu to prawda, o której piszę od dawna. I nic tu cierpliwość nie zrobi jak będziemy spadać do 0,50 zł ponownie. A wydaje się to tylko kwestią czasu. Spółka bardzo słaba, nie płynna i skazana na degrengoladę. Niestety trzeba zostać akcjonariuszem bardzo długotrminowym. Na szczęście większośc akcji które posiadam kupowałem w przedziale 0,5-0,7 zł więc dużej straty nie będzie. Ale na zyski już nie liczę. Walne będzie przysłowiowym gwoździem do trumny dla krótkoterminowych akcjonariuszy.
  • Re: nowa emisja Autor: ~Janosik [212.244.68.*]
    Napisz coś sensownego dlaczego tak sądzisz - ja też mogę napisać że kurs wywali do góry bo coś tam
  • Re: nowa emisja Autor: ~wivi [79.191.249.*]
    To, że było wrzucone na fixingu trochę na S z limitem 0,7, a następnie 0,6 i po kilku sekundach wycofane ?
    To są te bardzo dużę pakiety, które w Twoim mniemaniu poszły ?
    Albo jesteś tutaj (gpw) od kilku dni, albo jesteś...
  • Re: nowa emisja Autor: ~mentor [80.54.27.*]
    marko nie przesadzaj z tym pesymizmem za nami półrocze a najlepsze wyniki spółka generuje w 4 kw myślę że niedługo pojawią się infa o nowych kontraktach na drugie pólrocze żałuje że nie dali pare grosików dywidendy i widać nie tylko ja na to po cichu liczyłem ale przy tej okazji odsieje się ziarno od plew i w dłuższym terminie wyjdzie to na dobre dla kursu
    osobiście myślę że pon. 0.90 poza pojedyńczymi wybrykami nie spadnie wolę więc spokojnie poczekać i oddać po tyle co mnie interesuje mimo iż poczekam na to dłużej niż zakładałem ale mam czas
    pozdrawiam cierpliwych
[x]
MAKOLAB 0,00% 7,15 2025-12-19 12:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.