• Zaraz up! Info w drodze! Autor: ~Jw [89.77.131.*]
    Nie dziękujcie za cynk
  • Re: Zaraz up! Info w drodze! Autor: ~WlodekzGdyni [5.173.196.*]
    Żadne dotychczasowe infa nie spowodowały trwałego ruchu w górę. Ani skup do 8 zł ani dobre wyniki finansowe ani perspektywa rynku głównego ani żadne inne info. Nie wiem co musiałoby się wydarzyć, może gdyby na teren Spółki spadł duży złoty meteoryt. Ale koniecznie duży bo jak mały - to na pewno kursu nie ruszy :)

• Re: Zaraz up! Info w drodze! Autor: ~Jw [89.77.131.*]
    Wyszedłem stąd. Wrócę jak będzie 90 groszy.
  • Re: Zaraz up! Info w drodze! Autor: ~Investekologist [5.173.66.*]
    Jak to, mamy już na trwałe przebite 1pln, czyli Infa dały trwały wzrost z poziomie 0.6-0.7 na poziomy 1.0-1.1 za tym idą oczywiście realne zyski firmy. Więc trochę bez sensu ten twój komentarz
  • Re: Zaraz up! Info w drodze! Autor: ~WlodekzGdyni [89.64.24.*]
    Dnia 2024-09-04 o godz. 07:52 ~Investekologist napisał(a):
    > Jak to, mamy już na trwałe przebite 1pln, czyli Infa dały trwały wzrost z poziomie 0.6-0.7 na poziomy 1.0-1.1 za tym idą oczywiście realne zyski firmy. Więc trochę bez sensu ten twój komentarz

Trwały wzrost do poziomu 1-1,1 nastąpił pod koniec lipca. Od tego czasu żaden z kilku komunikatów które się ukazały nie ruszył kursu w górę. Przypomnę: rozpoczęcie skupu, szacunek przychodów w II kwartale, raport kwartalny, zbycie pakietu wierzytelności, informacja o zysku na kontraktach, prognoza rocznych wyników, zapowiedź NWZA z przejściem na rynek główny ... Więc jak najbardziej z sensem ten mój komentarz.
  • Re: Zaraz up! Info w drodze! Autor: ~Zorro [95.49.9.*]
    Te wszystkie infa służyły do pozbycia się w dobrej cenie ostatniej po 40 gr emisji
    Teraz kurs siadzie i nastąpi skup w gr 60 - 80 gr
  • Re: Zaraz up! Info w drodze! Autor: ~Anett [31.61.251.*]
    Ja nie sprzedałam jeszcze swojej 40 gr emisji
  • Re: Zaraz up! Info w drodze! Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    to sprzedaj kupisz taniej
[x]
NOVINA 0,65% 0,62 2026-05-27 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.